CONSUM SISTEM ANTICOROZIV 2 IN 1 “EMEX DUAL PROTECT”

Sistem anticoroziv “Emex Dual Protect”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Email inhibitor de coroziune

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Vopsea in Sistem cu Inhibitor de Coroziune - 2 in 1 “Emex Dual Protect” - este un produs monocomponent, pe baza de rasini sintetice, pigmenti, agenti anticorozivi, inhibitori de coroziune si aditivi specifici, ce combina proprietatile anticorozive ale grundului, cu cele decorative ale emailului. Cu operatiunile normale de pregatire a suprafetei, si aplicare specializata, este folosit la sisteme de protectie a suprafetelor metalice situate suprateran, in conditii de interior sau de exterior, nemaifiind necesara aplicarea prealabila a unui strat primar de grund.
Acest sistem anticoroziv se remarca prin caracteristici superioare de protectie, economicitate datorata combinarii proprietatilor celor doua componente, si implicit, o aplicabilitate mult mai facila si eficienta.
Datorita atat agentilor anticorozivi, cat si a inhibitorilor de coroziune, folositi in formulare, acest tip de vopsea poate fi folosit cu rezultate foarte bune pentru acoperirea oricarei suprafete metalice, fara necesitatea de a folosi un strat prealabil de grund pentru protectie. Este necesara, insa, cel putin curatarea mecanica a suprafetei, sau, dupa caz, chiar sablarea.
Un produs eficient si cu un bun randament, pentru curatarea ruginii, este Solutia de Fosfatare Antirugina “Emex Rust Stop”. Este necesar echipamentul de protectie la aplicarea acesteia.
Produsul are un luciu superior dar, pentru obtinerea unui efect estetic marcant se poate supralacui cu Lac Alchidic “Emex”, sau cu un alt lac similar, eventual din rasina alchidica uretanizata, sau alte rasini modificate compatibile, recomandat de producator, in vederea obtinerii unui aspect decorativ superior si de durata.
Produsul se fabrica in orice nuanta a cartelei RAL de culori.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Vopsea premium lemn “Emex Gold”
Vopsea anticoroziva 3 in 1
Email alchido-stirenic metal “Emex EQS”
Email uretanizat pentru metal exterior
Vopsea metalizata argintie “Emex”
Vopsea economica satinata “Emcolor”
Solicita Informatii