CONSUM VOPSEA ARGINTIE BRONZ ALUMINIU “EMEX”

Vopsea argintie bronz aluminiu “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Vopsea metalizata argintie “Emex”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Vopsea Argintie Bronz Aluminiu “Emex”, cu aspect metalizat - un produs monocomponent, fabricat pe baza de rasini sintetice, pasta de bronz-aluminiu, aditivi si solventi organici, care dupa uscare formeaza pelicule cu aspect argintiu, metalizat, rezistente la lumina, temperatura, intemperii, coroziune, cicluri inghet dezghet, etc.
Este folosita pentru protejarea si acoperirea decorativa finala a tuturor suprafetelor sau elementelor metalice ce necesita o acoperire superioara si de efect. Aspectul metalizat si rezistenta superioara, recomanda aceasta vopsea, pentru vopsiri decorative de folosire intensa, chiar in medii agresive cu umiditate sau variatii de temperatura.
Produsul se foloseste pentru acoperirea si protectia suprafetelor metalice noi, sau care au mai fost vopsite cu alte produse peliculogene compatibile, atat in conditii de interior, cat si in conditii de exterior, indiferent de expunere.
Acest tip de email metalizat poate fi folosit, cu rezultate foarte bune, pe orice suprafata metalica ce necesita atat o protectie intensa, chiar impotriva coroziunii, a umezelii sau expunerii chimice, cat si un aspect decorativ superior.
Pentru pregatirea suprafetei se recomanda sablarea suportului, curatarea mecanica sau decaparea chimica si grunduirea cu Grund Anticoroziv “Emex”, preferabil de culoare gri.
Produsul este recomandat pentru orice suprafata din otel si metal ca: tevi, conducte, containere, calorifere, tabla, schelete si rastele metalice, grilaje, parapeti, mobilier metalic, suporti metalici de fixare, garduri, balustrade, porti, feronerie, stalpi metalici, grinzi, dulapuri metalice si fichete, standuri si copertine metalice, etc.
Se va aplica, obligatoriu, prin pulverizare cu aer, pentru realizarea efectului metalizat.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Vopsea premium lemn “Emex Gold”
Lac protectie metal “Emex Bliss”
Vopsea decorativa exterior alchidica
Email pentru utilaje tip auto “Emex”
Vopsea pentru metal “Hammerschlag”
Email alchido-stirenic metal “Emex EQS”
Solicita Informatii