CONSUM VOPSEA ALCHIDICA METAL SI LEMN “EMEX GOLD”

Vopsea alchidica premium “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Vopsea premium lemn “Emex Gold”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Vopseaua Alchidica Premium “Emex Gold” este un produs profesional, pe baza de rasina alchidica, aditivi specifici, pigmenti preponderent organici, solventi si fileri, monocomponent, folosit ca strat final in sisteme decorative de protectie, ca vopsea pentru suprafete de metal, beton si lemn, atat in conditii de interior, cat si de exterior.
Aceasta vopsea alchidica premium este caracterizata prin aderenta foarte mare la suport, acoperire foarte buna, la un singur strat pentru o corecta pregatire a suprafetei, rezistenta mare la intemperii si luciu persistent. Folosita ca vopsea de exterior se remarca prin rezistenta mare la factori de mediu, ca intemperii, radiatii UV, etc., durabilitate a culorii si rezistenta la imbatranire.
In cazul in care se utilizeaza ca vopsea (email) pentru metal, se va folosi impreuna cu Grund Anticoroziv “Emex”, in sisteme alchidice decorative si de protectie, ca strat final, pentru:
- Suprafete metalice: standuri, tevi, conducte, containere, calorifere, tabla, schelete si rastele metalice, grilaje, parapeti, mobilier metalic, suporti metalici de fixare, garduri, balustrade, porti, feronerie, stalpi metalici, scene si copertine metalice, grinzi si sisteme de armare, suporturi metalice, alte suprafete metalice feroase.
- Suprafete de baza minerala: beton, zidarie, tencuieli var-ciment, tencuieli si gleturi de var si ipsos, placi de gips-carton, tencuieli noi sau vechi pe baza de lianti, conglomerate minerale absorbante, azbociment, s.a
In cazul utilizarii pentru:
- Suprafete din lemn: mdf, osb, placi din lemn, lambriuri, sageac-uri, pervazuri, panouri, grinzi, placaj, panel, etc., stratul primar va fi pregatit cu Grund de Binale “Emex”.
Se poate fabrica in in orice nuanta RAL.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Email alchido-stirenic metal “Emex EQS”
Email uretanizat pentru metal exterior
Email inhibitor de coroziune
Email pentru utilaje tip auto “Emex”
Vopsea decorativa exterior alchidica
Vopsea metalizata aurie fier forjat
Solicita Informatii