CONSUM LAC PENTRU PARCHET SI MOBILA “EMEX”

Lac de parchet monocomponent “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este teoretic si are in vedere consumuri obtinute in conditii experimentale. Gradul de pregatire al suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventualele pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Lac uretanic de parchet “Emex”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Lacul pentru Parchet si Lemn “Emex” este destinat aplicarii atat casnice (chiar DIY) cat si industriale, pentru finisarea finala decorativa a parchetului sau dusumelelor, a altor suprafete din lemn de diverse esente, dar si a mobilierului, mai ales artizanal, atat la interior, cat si la exterior, in conditii de exploatare inafara factorilor corozivi.

Suprafetele ce urmeaza a se acoperi cu acest lac de parchet sau mobila, alchido-uretanic, se rascheteaza, apoi se slefuiesc cu hartie abraziva de granulatie medie, pana la indepartarea tuturor asperitatilor si contaminantilor din fibre; praful rezultat se indeparteaza cu perii cu par moale, lavete din material textil, sau prin aspirare.

In cazul in care suprafata a mai fost lacuita, se recomanda indepartarea completa a stratului anterior prin aceleasi procedee ca si la parchetul nou. Se vor indeparta total urmele de murdarie sau grasime impregnata in fibre.
In cazul in care protectia anterioara este in stare buna, se va slefui doar, si se va indeparta praful. Obligatoriu, insa, se vor face teste de compatibilitate, si se va trece la lacuire doar daca acestea corespund.

Aplicarea lacului de parchet se va face in minim 2 straturi. Pentru rezultate optime
este necesara aplicarea a 3 straturi, cu slefuire intermediara.

In cazul aplicarii pe mobilier se va urmari, de asemeni, buna curatare a suportului, aplicarea facandu-se in mod obligatoriu in 3 straturi. Se va proceda la slefuire intermediara, dar ultimul strat, fiind cel final, nu se mai slefuieste.

  • Poate fi folosit, de asemeni, si pentru supralacuirea de diverse vopsele compatibile, in spacial alchidice, sau alchidice modificate, dar numai dupa verificarea compatibilitatii prin teste complete.
  • Nu se recomanda aplicarea direct pe suprafete metalice.

Pentru obtinerea de performante maxime va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica, in special pregatirea suprafetelor.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Lac din rasini sintetice pentru lemn “Emex”
Lazura “Emex WX” lac lucios de lemn
Lac mobilier de gradina “Emex”
Lac de piatra in solvent “Emex WS”
Lac protectie beton “Emex LS Patio”
Lac pentru mobila solubil in apa “Emex”
Solicita Informatii