CONSUM LAC MONOCOMPONENT PENTRU PARCHET “EMEX”

Lac de parchet monocomponent “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Lac uretanizat de parchet “Emex”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Lacul Monocomponent pentru Parchet “Emex” este un produs de folosire extinsa, fabricat pe baza de rasina alchidica modificata cu uretanici alifatici si aditivi specifici, slefuibil, cu calitati superioare de finisare a suprafetelor din lemn, cu duritate mare si rezistenta la detergenti si agenti chimici, sau cu risc de patare.
Se foloseste atat in aplicatii casnice cat si industriale, in special pentru finisarea parchetului sau a dusumelelor, dar si a altor decoratiuni din lemn de diverse esente, sau chiar a mobilei artizanale. Se remarca prin rezistenta superioara la agenti de patare, cum ar fi ceaiul, cafeaua, fructele, etc., dar si la agentii comuni de spalare.
Suprafetele ce urmeaza a se acoperi lacul monocomponent de parchet alchido-uretanizat, se rascheteaza, apoi se slefuiesc cu hartie abraziva de granulatie medie, pana la indepartarea tuturor asperitatilor si contaminantilor din fibre; praful rezultat se indeparteaza prin aspirare.
In cazul in care suprafata a mai fost lacuita, se recomanda indepartarea completa a stratului anterior prin procedee mecanice, cum ar fi raschetarea sau slefuirea. Se poate utiliza eventual o solutie de curatare, de tipul Decapant “Emex CM Cleaner”. Se vor indeparta total urmele de murdarie sau grasime impregnata in fibre.
In cazul in care protectia anterioara este in stare buna, se va slefui doar, si se va indeparta praful. Se vor face, apoi, teste de compatibilitate.
Aplicarea lacului de parchet se va face in minim 2 straturi. Pentru rezultate optime este necesara aplicarea a 3 straturi, cu slefuire intermediara.
In cazul aplicarii pe mobilierul artizanal se va urmari, de asemenea, buna curatare a suportului, aplicarea facandu-se in mod obligatoriu in 3 straturi. Se va proceda la slefuire intermediara. Stratul final nu se mai slefuieste.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Lac din rasini sintetice pentru lemn “Emex”
Lazura “Emex WX” lac lucios de lemn
Lac mobilier de gradina “Emex”
Lac de piatra in solvent “Emex WS”
Lac protectie beton “Emex LS Patio”
Lac pentru mobila solubil in apa “Emex”
Solicita Informatii