CONSUM LAZURA / LAC COLORAT PENTRU LEMN “EMEX WX”

Lazura / Lac colorat pentru lemn “Emex WX”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este teoretic si are in vedere consumuri obtinute in conditii experimentale. Gradul de pregatire al suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventualele pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Lazura lac lucios de lemn “Emex WX”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Lac Lazura “Emex WX” este utilizat la finisarea decorativa, cu aspect superior, a suprafetelor din lemn noi sau reconditionate, atat interioare, cat si exterioare. Domeniul de aplicabilitate al acestui lac, transparent sau colorat, pentru lemn, este atat civil, cat si industrial. Se foloseste ca strat final in sisteme de protectie a lemnului, pentru cabane sau alte locuinte din lemn, suporturi artizanale din lemn, de interior sau de gradina, lambriuri, sageac-uri, pervazuri, panouri, grinzi, placaj, panel, osb, placi din lemn, alte suprafete lemnoase, in special de decor.

Pentru obtinerea de rezultate optime, se va urmari o pregatire cat mai corecta a suprafetei, pe care lacul urmeaza sa fie aplicat, dupa cum urmeaza:

Datorita faptului ca este un lac transparent, produsul permite crearea de diferite combinatii de nuante, cu efecte ca cel de marmura, furnir, etc., in functie de dorinta, dar si de specializarea aplicatorului.

Acest tip de lac colorat, utilizat si ca “bait pentru lemn”, dar mult superior acestuia, nu este recomandat pentru supralacuirea vopselelor sau emailurilor, si nici pentru aplicare pe metal.

Pentru obtinerea de performante maxime va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica, in special pregatirea suprafetelor.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Lac de Exterior “Emex UV Shield”
Lac uretanic de parchet “Emex”
Lac din rasini sintetice pentru lemn “Emex”
Lac de piatra in solvent “Emex WS”
Lac pentru mobila solubil in apa “Emex”
Lac de mobila poliuretanic “Emex”
Solicita Informatii