CONSUM LAZURA / LAC COLORAT PENTRU LEMN “EMEX WX”

Lazura / Lac colorat pentru lemn “Emex WX”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Lazura “Emex WX” lac lucios de lemn

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Lazura “Emex WX” este un lac transparent, de folosire extinsa, monocomponent, profesional, pe baza de rasini sintetice uretanizate, pigmenti transparenti, aditivi si solventi speciali. Se caracterizeaza prin performante de pelicula foarte bune, ca: aderenta deosebita la suport, putere de penetrare, aspect transparent, rezistenta deosebita la uzura si UV, buna etalare, luciu, aplicare facila, posibilitati de nuantare in masa, etc.
Este folosit in sisteme de protectie si decorare a suprafetelor din lemn, atat in conditii de interior, cat si in conditii de exterior. Este similar lacurilor conventionale, dar cu performante net superioare.
Este utilizat la finisarea decorativa, cu aspect superior, a suprafetelor din lemn noi sau reconditionate, atat interioare, cat si exterioare. Domeniul de aplicabilitate al acestui lac, transparent sau colorat, pentru lemn, este atat civil, cat si industrial. Se foloseste ca strat final in sisteme de protectie a lemnului, pentru cabane sau alte locuinte din lemn, suporturi artizanale din lemn, de interior sau de gradina, lambriuri, sageac-uri, pervazuri, panouri, grinzi, placaj, panel, osb, placi din lemn, alte suprafete lemnoase decorative.
Este un produs de calitate superioara, pentru aplicare profesionala, cu caracteristici excelente, atat de produs cat si de pelicula. Durata de viata, in conditii normale de exploatare, este de cca 7 - 10 ani, timp in care este posibila doar o usoara matuire in cazul expunerii repetate la variatii de temperatura sau radiatii solare.
Aplicarea se va face de personal instruit, urmarind etapele prezentate in Fisa Tehnica.
Datorita faptului ca este un lac transparent, produsul permite crearea de diferite combinatii de nuante, cu efecte ca cel de marmura, furnir si altele, in functie de specializarea aplicatorului.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Lac de Exterior “Emex UV Shield”
Lac uretanizat de parchet “Emex”
Lac din rasini sintetice pentru lemn “Emex”
Lac de piatra in solvent “Emex WS”
Lac pentru mobila solubil in apa “Emex”
Lac de mobila poliuretanic “Emex”
Solicita Informatii