CONSUM GRUND ALCHIDIC PENTRU LEMN SI BINALE “EMEX”

Grund pentru binale “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este teoretic si are in vedere consumuri obtinute in conditii experimentale. Gradul de pregatire al suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventualele pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Grund pentru lemn prelucrat “Emex”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Grund Alchidic pentru Binale “Emex” - produs destinat utilizarii atat industriale, cat si casnice, in vederea protectiei suprafetelor din lemn, interioare sau exterioare, pentru asigurarea unei exploatari de cat mai lunga durata a suporturilor astfel protejate impotriva factorilor agresivi. Continutul COV fiind redus, permite si aplicarea DIY.
Produsul se foloseste pentru acoperirea si protectia primara a suprafetelor noi sau vechi din lemn, in general, inaintea vopsiri acestora. Suporturile care au fost si anterior protejate, vor trebui curatate de orice alte acoperiri.
Se foloseste ca strat primar in sisteme de protectie pentru dulgherii sau articole artizanale din lemn, de interior sau de gradina, ca: lambriuri, case din lemn, usi, tocuri de usi si ferestre, garduri, cabane, obiecte de mobiler ca mese, scaune sau alte produse de interior sau de gradina. Suprafetele vor fi corect pregatite pentru aplicare.

Suprafetele acoperite cu acest tip de grund pentru lemn pot fi vopsite ulterior cu oricare dintre emailurile sau vopselele decorative pe baza de rasini alchidice grase ori modificate, ca:

sau pot fi doar lacuite, pastrandu-se culoarea de baza a grundului, cu lacuri de tipul:

Suprafetele din lemn nou, ce urmeaza a se acoperi cu Grund de Binale “Emex”, se vor pregati in prealabil prin slefuire cu panza sau hartie abraziva de granulatie medie, pana la indepartarea tuturor asperitatilor sau urmelor de acoperiri vechi, iar praful rezultat se indeparteaza cu perii cu par moale, lavete din material textil, sau prin aspirare.
In cazul in care suprafata a mai fost vopsita, pentru indepartarea straturilor vechi de vopsea sau lac, se va folosi slefuirea cu panza sau hartie abraziva, ori, daca este necesar, solutii de decapare de tipul Pasta Decapanta “Emex CM Cleaner” sau Solutie Decapanta “Emex PC ECO”, urmata de slefuire si indepartarea prafului.

Pentru obtinerea de performante maxime va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica, in special pregatirea suprafetelor.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Grund anticoroziv pentru metal “Emex”
Lac mobilier de gradina “Emex”
Lac din rasini sintetice pentru lemn “Emex”
Lazura “Emex WX” lac lucios de lemn
Lac pentru mobila solubil in apa “Emex”
Grund anticoroziv “Emex AQ Eco”
Solicita Informatii