CONSUM GRUND ALCHIDIC PENTRU LEMN SI BINALE “EMEX”

Grund pentru binale “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Grund pentru lemn prelucrat “Emex”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Grund pentru Lemn si Binale “Emex” - un produs monocomponent, standard, pe baza de rasina alchidica grasa, solventi organici, pigmenti, aditivi specifici si fileri. Este folosit ca strat primar in vederea protejarii suprafetelor din lemn, expuse sau nu intemperiilor, si compatibilizarea suportului cu stratul final. Nu contine biocizi, dar asigura o protectie generala superioara.
Dincolo de protectia primara a suprafetei, produsul formeaza o pelicula intermediara ce mareste aderenta vopselei sau emailului final, prelungind durata de viata a sistemului. Continutul COV fiind redus, permite si aplicarea DIY.
Produsul se foloseste pentru acoperirea si protectia primara a suprafetelor noi sau vechi din lemn, in general, inaintea vopsiri acestora. Suporturile care au fost si anterior protejate, vor trebui curatate de orice alte acoperiri.
Se foloseste ca strat primar in sisteme de protectie pentru dulgherii sau articole artizanale din lemn, de interior sau de gradina, ca: lambriuri, case din lemn, usi, tocuri de usi si ferestre, garduri, cabane, obiecte de mobiler ca mese, scaune sau alte produse de interior sau de gradina. Suprafetele vor fi corect pregatite pentru aplicare.
Suprafetele din lemn nou, ce urmeaza a se acoperi cu Grund de Binale “Emex”, se vor pregati in prealabil prin slefuire cu panza sau hartie abraziva de granulatie medie, pana la indepartarea tuturor asperitatilor sau urmelor de acoperiri vechi, iar praful rezultat se indeparteaza cu perii cu par moale, lavete din material textil, sau prin aspirare.
In cazul in care suprafata a mai fost vopsita, pentru indepartarea straturilor vechi de vopsea sau lac, se va folosi slefuirea cu panza abraziva, ori, daca este necesar, solutii de decapare de tipul Pasta Decapanta “Emex CM Cleaner”, urmata de slefuire si indepartarea prafului.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Grund anticoroziv pentru metal “Emex”
Lac mobilier de gradina “Emex”
Lac din rasini sintetice pentru lemn “Emex”
Lazura “Emex WX” lac lucios de lemn
Lac pentru mobila solubil in apa “Emex”
Grund anticoroziv “Emex AQ Eco”
Solicita Informatii