VOPSEA ALCHIDICA METAL SI LEMN “EMEX GOLD”

Vopsea alchidica premium “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close

Vopsea premium lemn “Emex Gold”

Categorii: Vopsele Decorative
Pret: 205.55Ron/ Bidon 5 Kg
Pretul include TVA
Preturi pentru culorile standard, din lista. Culori RAL se produc doar pe comanda, in max. 3 zile de la lansarea comenzii ferme. Pretul acestora va diferi, in functie de nuanta.
-->
Vezi cos
5.00 /5

11

Vopsea Alchidica Premium “Emex Gold” - produs profesional, pe baza de rasina alchidica, aditivi specifici, pigmenti (preponderent organici), solventi si fileri, monocomponent, folosit ca strat final in sisteme decorative de protectie, ca vopsea pentru suprafete de metal, beton si lemn, atat in conditii de interior, cat si de exterior.
Aceasta vopsea alchidica premium este caracterizata prin aderenta foarte mare la suport, acoperire foarte buna, la un singur strat pentru o corecta pregatire a suprafetei, rezistenta mare la intemperii si luciu persistent. Este recomandata si pentru elementele supraterane, si se regaseste printre cele mai des utilizate vopsele pentru lemn sau metal. Folosita ca vopsea de exterior are un comportament exceptional si se remarca prin rezistenta mare la factori de mediu, ca intemperii, radiatii UV, etc., durabilitate a culorii si rezistenta la imbatranire.

Se poate fabrica in in orice nuanta, conform cartelei RAL.

Caracteristici principale:

 • Putere de acoperire foarte mare;
 • Aderenta ridicata la suport grunduit;
 • Aplicare usoara;
 • Etalare de exceptie;
 • Duritate buna;
 • Luciu superior, persistent;
 • Rezistenta buna la intemperii;
 • Rezistenta buna la imbatranire;
 • Rezistenta la UV si factori de mediu;
 • Orice culoare conform cartela RAL.

Email Alchidic Premium “Emex Gold” - produs realizat din rasini sintetice, destinat utilizarii profesionale, in domeniul constructiilor civile sau industriale, pentru finisarea superioara a suprafetelor din lemn, metal, zidarie, sau altele similare, cu performante maxime pentru clasa din care face parte.

In cazul in care se utilizeaza ca vopsea (email) pentru metal, atat la interior, cat si la exterior, se va utiliza impreuna cu Grund Anticoroziv “Emex”, in sisteme alchidice decorative si de protectie, ca strat final, pentru:

 • Suprafete metalice: standuri, tevi, conducte, containere, calorifere, tabla, schelete si rastele metalice, grilaje, parapeti, mobilier metalic, suporti metalici de fixare, garduri, balustrade, porti, feronerie, stalpi metalici, scene si copertine metalice, grinzi si sisteme de armare, suporturi metalice, alte suprafete metalice feroase.
 • Suprafete de baza minerala: beton, zidarie, tencuieli var-ciment, tencuieli si gleturi de var si ipsos, placi de gips-carton, tencuieli noi sau vechi pe baza de lianti, conglomerate minerale absorbante, azbociment, etc.
In cazul utilizarii Emailului Premium “Emex Gold” pentru:
 • Suprafete din lemn: mdf, osb, placi din lemn, lambriuri, sageac-uri, pervazuri, panouri, grinzi, placaj, panel, etc., stratul primar va fi pregatit cu Grund de Binale “Emex”.
Produsul vopsea alchidica premium are luciu superior dar, pentru obtinerea unui efect estetic deosebit, se poate supralacui cu Lac Alchidic “Emex”, sau un lac din rasini alchidice modificate, recomandat de producator.
Aplicare se face cu usurinta, prin metode conventionale, ca pensulare, roluire sau industriale cum ar fi pulverizarea cu aer sau airless. Reglarea vascozitatii si spalarea sculelor se va face cu Diluant Alchidic “Emex”.
 • Ca vopsea alchidica de exterior, este utilizata la protejarea elementelor de constructii doar supraterane.
 • Nu se recomanda pentru tabla zincata noua, inox, cupru sau alte neferoase.
 • Nu se va aplica sub nici o forma pe suport umed.

Pentru obtinerea de performante maxime va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica, in special pregatirea suprafetelor.

CaracteristicaU/MValoarea Caracteristicii
Aspect-omogen, fara depuneri
Densitategr/cmc1,10 ± 0,05
Putere de acoperireNr. straturi1 - 2
Timp de scurgere, Ø4Sec.80 - 120
Consum specificg/mp/strat100 - 120
Pelicula
AspectContinua, lucioasa
Timp mediu de uscareore6
Uscare in profunzimeore12
Rezistenta la apa24 orebuna, fara modificari
Rezistenta la UV30 orefara modificari cromatice
Cautari similare
Email alchido-stirenic metal “Emex EQS”
Email uretanizat pentru metal exterior
Email inhibitor de coroziune
Email pentru utilaje tip auto “Emex”
Vopsea decorativa exterior alchidica
Vopsea metalizata aurie fier forjat
Solicita Informatii