CONSUM VOPSEA ALCHIDICA IN APA SATINATA “EMCOLOR”

Email alchidic satinat “Emcolor”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Vopsea economica satinata “Emcolor”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Vopsea Alchidica Economica Satinata “Emcolor”, fabricata pe baza de rasina alchidica emulsionata in apa, pigmenti, aditivi si fileri, este un produs monocomponent, economic, cu aspect satinat, utilizat in sisteme de protectie si decorare finala a suprafetelor din lemn, metal, beton, zidarie sau alte materiale minerale, atat in conditii de interior, cat si de exterior. Este caracterizata prin aderenta buna la suport, rezistenta, putere de acoperire, capacitate de intindere, aspect satinat si, mai ales, un raport corect calitate/pret.
Se deosebeste de celelalte tipuri de vopsele din gama prin faptul ca are miscibilitate completa cu apa, dar se poate dilua si cu solventi dedicati.
Aceasta vopsea prezinta doar o rezistenta limitata la factori de agresivitate medie.
Protectia asigurata se limiteaza doar la factori modici de agresivitate, atat chimici cat si de mediu.
In functie de suprafeta pentru aplicare, se vor folosi produse conexe, care sa asigure rezultate optime. Astfel:
- Pentru suprafetele de metal noi este obligatorie pregatirea prealabila a suprafetei cu Grund Alchidic Anticoroziv “Emex”, Grund Anticoroziv Solubil in Apa “Emex AQ Eco”, ori un alt grund anticoroziv compatibil cu rasini alchidice emulsionate, recomandat de producator.
- Daca acest tip de vopsea se va folosi pentru aplicarea pe suporturi din lemn, suprafata va fi pregatita prin slefuire si desprafuire, urmate de degresare si aplicarea unui strat de Grund de Binale “Emex”.
Produsul are aspect satinat, discret semi-lucios, care se poate pastra ca atare sau, pentru obtinerea unui alt efect estetic, se poate supralacui cu Lac Alchidic “Emex”, sau alt lac alchidic, compatibil.
Se fabrica doar in nuantele RAL de baza.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Vopsea premium lemn “Emex Gold”
Vopsea decorativa exterior alchidica
Email inhibitor de coroziune
Email pentru utilaje tip auto “Emex”
Vopsea metalizata aurie fier forjat
Email alchido-stirenic metal “Emex EQS”
Solicita Informatii