CONSUM GRUND ALCHIDIC ANTICOROZIV “EMEX”

Grund alchidic anticoroziv “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este teoretic si are in vedere consumuri obtinute in conditii experimentale. Gradul de pregatire al suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventualele pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Grund anticoroziv pentru metal “Emex”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Acest Grund Alchidic Anticoroziv este destinat utilizarii atat industriale cat si celei casnice in vederea protejarii suprafetelor metalice interioare sau exterioare, impotriva factorilor agresivi (saruri volatile, umiditate, contaminanti corozivi, agenti chimici sau de mediu, etc), ce pot provoca, in cazul metalelor, aparitia ruginii.
Produsul este recomandat pentru suprafete metalice, ca: tevi, conducte, containere, calorifere, tabla, schelete si rastele metalice, grilaje, parapeti, mobilier metalic, suporti metalici de fixare, garduri, balustrade, porti, feronerie, stalpi metalici, scene, grinzi, standuri si copertine metalice, sisteme de armare, alte suprafete metalice feroase.

Produsul Grund Anticoroziv “Emex” se foloseste atat pentru acoperirea si protectia suprafetelor metalice noi, cat si pentru cele care au mai fost vopsite cu alte produse peliculogene compatibile, cu obligativitatea pregatirii atente a suportului, scop in care se va urmari efectuarea a cel putin doua operatiuni importante:

Grundul Anticoroziv “Emex” poate fi folosit in sistem cu oricare dintre vopselele decorative pe baza de rasini alchidice grase, dintre care putem enumera:

Grundul Alchidic Anticoroziv “Emex” se poate aplica prin pensulare, pulverizare sau roluire. Diluarea se va face cu Diluant Alchidic “Emex”, in proportiile specificate in Fisa Tehnica.

  • Este recomandat pentru protejarea elementelor de constructii supraterane.
  • Nu se recomanda pentru tabla zincata noua sau pentru inox.

Pentru obtinerea de performante maxime va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica, in special pregatirea suprafetelor.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Grund anticoroziv bicomponent “Emex”
Grund tip auto anticoroziv “Emex”
Grund anticoroziv monocomponent “Emex”
Email inhibitor de coroziune
Protectie anticoroziva metal, tabla “Emex”
Grund anticoroziv poliesteric “Emex”
Solicita Informatii