CONSUM GRUND ALCHIDIC ANTICOROZIV “EMEX”

Grund alchidic anticoroziv “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Grund anticoroziv pentru metal “Emex”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Grund Anticoroziv Alchidic “Emex” - produs monocomponent, superior calitativ, avand la baza rasina alchidica, agenti anticorozivi ecologici, de ultima generatie, fara saruri de plumb sau crom, pigmenti si aditivi specifici, pasta de bronz - aluminiu, solventi organici, fileri si inhibitori de coroziune, cu emisii COV in limitele admise.
Este folosit ca strat primar, inaintea aplicarii de vopsele alchidice, pentru protejarea anticoroziva a structurilor sau elementelor metalice supraterane, exploatate in zone de agresivitate medie, atat la interior cat si la exterior.
Este destinat utilizarii atat industriale cat si celei casnice in vederea protejarii suprafetelor metalice interioare sau exterioare, impotriva factorilor agresivi (saruri volatile, umiditate, contaminanti corozivi, agenti chimici sau de mediu, etc), ce pot provoca, in cazul metalelor, aparitia ruginii.
Produsul este recomandat pentru suprafete metalice, ca: tevi, conducte, containere, calorifere, tabla, schelete si rastele metalice, grilaje, parapeti, mobilier metalic, suporti metalici de fixare, garduri, balustrade, porti, feronerie, stalpi metalici, scene, grinzi, standuri si copertine metalice, sisteme de armare, alte suprafete metalice feroase.
Produsul Grund Alchidic Anticoroziv “Emex” se foloseste atat pentru acoperirea si protectia suprafetelor metalice noi, cat si pentru cele care au mai fost vopsite cu alte produse compatibile, cu obligativitatea pregatirii atente a suportului.
Grundul de protectie anticoroziva poate fi folosit in sistem cu oricare dintre vopselele decorative pe baza de rasini alchidice grase.
Grundul Alchidic Anticoroziv “Emex” se poate aplica prin pensulare, pulverizare sau roluire. Diluarea se va face cu Diluant Alchidic “Emex”, in proportiile specificate in Fisa Tehnica.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Grund anticoroziv bicomponent “Emex”
Grund tip auto anticoroziv “Emex”
Grund anticoroziv monocomponent “Emex”
Email inhibitor de coroziune
Protectie anticoroziva metal, tabla “Emex”
Grund anticoroziv poliesteric “Emex”
Solicita Informatii