CONSUM VOPSEA PROFESIONALA LEMN SI METAL “EMEX CODE”

Email alchidic uretanizat metal “Emex Code”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Email uretanizat pentru metal exterior

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Email Alchidic Uretanizat “Emex Code” - vopsea profesionala, pe baza de rasina alchidica, modificata cu uretani alifatici, monocomponenta, utilizata in principal la aplicarea pe suporturi din metal sau lemn, situate atat la interior, cat si la exterior, cu caracteristici excelente decorative, dar si de protectie la lumina, umiditate si coroziune.
Se poate utiliza, in egala masura, cu rezultate foarte bune, si pe suprafete din beton sau zidarie, corect pregatite.
Fiind o vopsea profesionala, are proprietati superioare de pelicula, care se manifesta prin aderenta mare la suport, rezistenta la factori climatici sau chimici ponderat agresivi, buna etalare, diverse grade de luciu, etc.
Dincolo de rezistenta foarte mare la factori agresivi, o caracteristica importanta este rezistenta buna la coroziune, pana la clasa de corozivitate C3, proprietate care o face utilizabila inclusiv in industria navala, pentru vopsirea unor elemente ce tin de opera moarta a navelor de agrement sau de linie, impotriva coroziunii generate de ceata salina.
Orice suprafata, daca a mai fost vopsita, trebuie intai curatata in totalitate de stratul anterior. Pentru metal este recomandata sablarea. Daca stratul anterior este bun, iar tipul de vopsea este compatibil (ex. vopsea acrilica, alchidica slaba, orice vopsea bicomponenta), atunci suprafata va fi doar asperizata. Se va face insa, prealabil, un test de compatibilitate.
Dupa curatare si degresare se va aplica un strat de Grund Anticoroziv Alchido-Stirenic “Emex”, sau Grund Alchidic pentru Utilaje “Emex”. Suporturile acoperite doar de rugina pot fi pregatite, ca solutie alternativa, cu Convertor de Rugina “Emex Oxifer”, care va fixa rugina pe suportul metalic, si o va inactiva, fara sa mai necesite alta operatie.
Emailul alchidic uretanizat poate fi colorat in orice nuanta a cartelei RAL, insa doar industrial.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Email alchido-stirenic metal “Emex EQS”
Vopsea metalizata argintie “Emex”
Vopsea epoxidica pentru metal “Emex”
Vopsea pentru metal “Hammerschlag”
Vopsea metalizata aurie fier forjat
Email inhibitor de coroziune
Solicita Informatii