VOPSEA ARGINTIE BRONZ ALUMINIU “EMEX”

Vopsea argintie bronz aluminiu “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close

Vopsea metalizata argintie “Emex”

Categorii: Vopsele Decorative
Pret: 227.06Ron/ Bidon 4 Kg
Pretul include TVA
Preturi pentru culorile din lista. Acest produs nu se fabrica in alte nuante sau culori si nu se va nuanta cu paste de colorare, sau pigmenti.
-->
Vezi cos
5.00 /5

14

Vopsea Argintie Bronz Aluminiu “Emex”, cu aspect metalizat - un produs monocomponent, fabricat pe baza de rasini sintetice, pasta de bronz-aluminiu, aditivi si solventi organici, care dupa uscare formeaza pelicule cu aspect argintiu, metalizat, rezistente la lumina, temperatura, intemperii, coroziune sau cicluri inghet dezghet, etc.
Este folosita pentru protejarea si acoperirea decorativa finala a tuturor suprafetelor sau elementelor metalice ce necesita o acoperire superioara si de efect. Aspectul metalizat si rezistenta superioara, recomanda aceasta vopsea, pentru vopsiri decorative de folosire intensa, chiar in medii agresive cu umiditate sau variatii de temperatura.

Produsul poate fi doar usor nuantat, in tente apropiate de culorile de baza ale paletarului RAL.

Caracteristici principale:

 • Putere de acoperire foarte mare;
 • Aderenta mare la suport grunduit;
 • Aplicare usoara;
 • Etalare de exceptie;
 • Luciu intens;
 • Aspect puternic metalizat;
 • Rezistenta la coroziune;
 • Rezistenta mare la intemperii si UV;
 • Rezistenta la imbatranire;
 • Rezistenta la coroziune;
 • Durabilitate indelungata.

Vopsea Argintie Bronz Aluminiu “Emex” - destinata utilizarii pentru protejarea si decorarea superioara, prin vopsire, a elementelor metalice (ex: jante auto, fier forjat, mobilier metalic, etc). Poate fi pregatita, doar la comanda, si pentru folosirea pe tabla galvanizata, prin adaugarea industriala, a anumitor promotori specializati.
Produsul se foloseste pentru acoperirea si protectia suprafetelor metalice noi, sau care au mai fost vopsite cu alte produse peliculogene compatibile, atat in conditii de interior, cat si in conditii de exterior, indiferent de expunere.
Acest tip de email metalizat poate fi folosit, cu rezultate foarte bune, pe orice suprafata metalica ce necesita atat o protectie intensa, chiar impotriva coroziunii, a umezelii sau expunerii chimice, cat si un aspect decorativ superior.

Pentru pregatirea corespunzatoare a suprafetei se recomanda sablarea suportului, curatarea mecanica sau decaparea chimica si grunduirea prealabila cu Grund Anticoroziv “Emex”, preferabil de culoare gri.
Produsul este recomandat pentru orice suprafata din otel si metal ca: tevi, conducte, containere, calorifere, tabla, schelete si rastele metalice, grilaje, parapeti, mobilier metalic, suporti metalici de fixare, garduri, balustrade, porti, feronerie, stalpi metalici, scene, grinzi, dulapuri metalice si fichete, standuri si copertine metalice, etc.

Se va aplica, obligatoriu, prin pulverizare cu aer, pentru realizarea efectului metalizat. Reglarea vascozitatii, pentru varianta standard a produsului, se va face cu Diluant Alchidic “Emex”, in procentele stabilite in Fisa Tehnica. In functie de tipul de rasina utilizat, pentru intrunirea caracteristicilor optime, solventarea se va face cu diluantul recomandat.
Pentru realizarea unui efect de luciu superior, dupa vopsire pelicula se poate supralacui cu un lac compatibil.

 • Este recomandat pentru protejarea elementelor de constructii supraterane.
 • In varianta standard, nu se recomanda pentru tabla zincata noua sau pentru inox.

Pentru obtinerea de performante maxime va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica, in special pregatirea suprafetelor.

CaracteristicaU/MValoarea Caracteristicii
Aspect-omogen, fara depuneri
Densitategr/cmc1,00 ± 0,05
Putere de acoperireNr. straturi1 - 2
Timp de scurgere, Ø4Sec.60 - 80
Consum specificg/mp/strat100 - 120
Pelicula
AspectContinua, lucioasa
Timp mediu de uscareore3
Uscare in profunzimeore12
Rezistenta la apa24 orebuna, fara modificari
Rezistenta la UV30 orefara modificari cromatice
Cautari similare
Vopsea premium lemn “Emex Gold”
Lac protectie metal “Emex Bliss”
Vopsea decorativa exterior alchidica
Email pentru utilaje tip auto “Emex”
Vopsea pentru metal “Hammerschlag”
Email alchido-stirenic metal “Emex EQS”
Solicita Informatii