CONSUM LAC TRANSPARENT PENTRU LEMN EXTERIOR “EMEX”

Lac transparent pentru lemn exterior “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Lac mobilier de gradina “Emex”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Lac pentru Mobilier de Exterior din Lemn “Emex” - produs superior, de generatie noua, monocomponent, pe baza de rasini alchidice modificate cu uretani alifatici, pigmenti, aditivi, fileri si solventi. Dupa uscare se poate slefui cu usurinta, are duritate ridicata si rezistenta mare la intemperii, saruri, sau alti contaminanti sau factori agresivi, prezenti in atmosfera. Contine ceruri specializate, ce asigura o mare rezistenta la umiditate, si determina o duritate si o durabilitate mai mare decat a altor lacuri similare. Isi pastreaza proprietatile superioare, chiar in conditii de expunere la umiditate sau alti factori de mediu.
Este utilizat in diverse aplicatii casnice sau industriale, pentru protectia si finisarea decorativa a elementelor din lemn. Datorita rezistentei superioare la factori de mediu, unde putem nota rezistenta la intemperii si UV, este folosit mai ales ca lac transparent de exterior, pentru mobilier de gradina, sau elemente decorative din lemn.
In general, este folosit pentru finisarea decorativa si de protectie, a diverse elemente finite sau structuri din lemn, cum ar fi: balustrade, lambriuri, case din lemn, usi, tocuri de usi si ferestre, garduri, cabane, pontoane, obiecte de mobiler ca mese, scaune sau alte produse de interior sau de gradina. Are utilizare atat in aplicatii industriale, cat si DIY.
Se va face o pregatire corecta pentru aplicare.
Pentru obtinerea unor rezultate superioare, trebuiesc urmate instructiunile din Fisa Tehnica, sau recomandarile producatorului.
Aplicarea acestui lac transparent pentru lemn, alchido-uretanizat, se va face in minim 2 straturi. Pentru rezultate optime si o rezistenta mare in timp, se recomanda aplicarea a 3 straturi, cu slefuirea intermediara a primelor doua.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Lac de mobila poliuretanic “Emex”
Lac din rasini sintetice pentru lemn “Emex”
Lac pentru mobila solubil in apa “Emex”
Lac de Exterior “Emex UV Shield”
Lac protectie beton “Emex LS Patio”
Lac de piatra in solvent “Emex WS”
Solicita Informatii