CONSUM LAC TRANSPARENT PENTRU LEMN EXTERIOR “EMEX”

Lac transparent pentru lemn exterior “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este teoretic si are in vedere consumuri obtinute in conditii experimentale. Gradul de pregatire al suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventualele pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Lac de mobilier lemn exterior “Emex”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Lac Transparent pentru Lemn si Mobilier Exterior “Emex”, alchido-uretanizat, pentru finisarea decorativa si de protectie, a diverse elemente finite sau stucturi din lemn, cum ar fi: balustrade, lambriuri, case din lemn, usi, tocuri de usi si ferestre, garduri, cabane, pontoane, obiecte de mobiler ca mese, scaune sau alte produse de interior sau de gradina. Are utilizare atat in aplicatii industriale, cat si DIY. Suprafetele vor fi corect pregatite pentru aplicare.

Pentru obtinerea unor rezultate superioare, trebuiesc urmate instructiunile din Fisa Tehnica, sau recomandarile producatorului. Ca un minim necesar, se vor urma urmatorii pasi:

- Suprafetele ce urmeaza a se acoperi cu acest tip de lac pentru mobilier de exterior, alchido-uretanizat, se rascheteaza, apoi se slefuiesc cu panza sau hartie abraziva de granulatie medie, pana la indepartarea tuturor asperitatilor; praful rezultat se indeparteaza, de preferinta, prin aspirare, sau cu perii cu par moale.
- In cazul in care suprafata a mai fost lacuita, cu lacuri a caror provenienta si compozitie nu sunt cunoscute, se recomanda indepartarea completa a stratului anterior prin acelasi procedeu, raschetare urmata de slefuire. Se are in vedere indepartarea oricaror urme de murdarie sau grasime impregnata in fibre.
- In cazul in care protectia anterioara este foarte buna, se va slefui doar, cu panza sau hartie abraziva si se va indeparta praful rezultat. Se vor face teste de compatibilitate si, se va trece la lacuire, doar daca acestea corespund.
- La aplicarea pe mobila (sau mobilier de gradina) dupa curatarea suportului, se vor aplica, in mod obligatoriu, minim 3 straturi. Se va proceda la slefuire intermediara, dar ultimul strat, fiind cel final, nu se mai slefuieste.
- Poate fi folosit si la supralacuirea de vopsele compatibile, dar numai dupa efectuare de teste de compatibilitate.

Aplicarea acestui lac transparent pentru lemn, alchido-uretanizat, se va face in minim 2 straturi. Pentru rezultate optime si o rezistenta mare in timp, se recomanda aplicarea a 3 straturi, cu slefuirea intermediara a primelor doua.

Pentru obtinerea de performante maxime va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica, in special pregatirea suprafetelor.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Lac de mobila poliuretanic “Emex”
Lac din rasini sintetice pentru lemn “Emex”
Lac pentru mobila solubil in apa “Emex”
Lac de Exterior “Emex UV Shield”
Lac protectie beton “Emex LS Patio”
Lac de piatra in solvent “Emex WS”
Solicita Informatii