CONSUM LAC ALCHIDIC LUCIOS PENTRU LEMN “EMEX”

Lac lucios pentru lemn “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este teoretic si are in vedere consumuri obtinute in conditii experimentale. Gradul de pregatire al suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventualele pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Lac din rasini sintetice pentru lemn “Emex”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Lacul Alchidic Lucios pentru Lemn “Emex“ este destinat utilizarii in vederea finisarii decorative civile (chiar de tip DIY), sau industriale a suprafetelor din lemn, noi sau vechi, situate la interior sau la exterior.
Se foloseste ca strat final in sisteme de protectie pentru orice suport din lemn, de interior sau de gradina, ca OSB, lambriuri, sageac-uri, pervazuri, panouri, grinzi, placaj, panel, placi din lemn, MDF, si alte suprafete din lemn.
Chiar daca destinatia sa principala este pentru lemn, se foloseste, de asemeni, si pentru supralacuirea suprafetelor acoperite cu vopselele decorative pe baza de rasini alchidice, cum ar fi:

Tehnica de aplicare este simpla, dar eficienta produsului depinde de corecta pregatire a suportului.
Suprafetele din lemn ce urmeaza a se acoperi cu Lac Alchidic “Emex” se slefuiesc cu panza abraziva, sau hartie, de granulatie medie, pana la indepartarea tuturor asperitatilor, de pe suprafata suportului, si realizarea finetei dorite, iar praful rezultat se indeparteaza cu perii cu par moale, lavete din material textil, sau prin aspirare.
Se are in vedere indepartarea oricaror urme de murdarie sau grasime impregnata in fibre; chiar in cazul in care protectia anterioara este foarte buna, aceasta se va slefui cu hartie abraziva, pentru realizarea de noi puncte de ancora, si se va indeparta praful rezultat. Dupa slefuire si desprafuire, inainte de aplicare, suportul se va degresa.

Pe suprafetele din lemn noi se vor aplica cel putin doua straturi de lac, pentru a se asigura o impregnare suficienta a fibrelor, ce va determina rezistenta superioara a peliculei, etalarea si luciul final, dar si durabilitatea in timp.

Pentru obtinerea de performante maxime va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica, in special pregatirea suprafetelor.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Lac de Exterior “Emex UV Shield”
Lac de mobilier lemn exterior “Emex”
Lac uretanic de parchet “Emex”
Lazura lac lucios de lemn “Emex WX”
Lac de mobila poliuretanic “Emex”
Lac pentru mobila solubil in apa “Emex”
Solicita Informatii