CONSUM LAC ALCHIDIC LUCIOS PENTRU LEMN “EMEX”

Lac lucios pentru lemn “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Lac din rasini sintetice pentru lemn “Emex”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Lacul Alchidic pentru Lemn “Emex” este un produs monocomponent, pe baza de rasini alchidice cu vascozitate scazuta, aditivi specifici si solventi organici, caracterizat prin aderenta foarte buna la suport, transparenta, rezistenta buna atat la radiatii ultraviolete cat si la intemperii, o buna etalare si luciu superior, etc.
Este utilizat in vederea finisarii decorative civile (chiar de tip DIY), sau industriale a suprafetelor din lemn, de interior sau de gradina, ca OSB, lambriuri, sageac-uri, pervazuri, panouri, grinzi, placaj, panel, MDF, si alte suprafete din lemn.
Are performante generale foarte bune la protejarea elementelor sau decoratiunilor din lemn, la un pret accesibil.
Este un lac destul de comun, utilizat, pe scara larga, la aplicatii casnice sau industriale, ca strat final de protectie si decorare a suprafetelor de lemn, noi sau reconditionate.
Suprafetele din lemn ce urmeaza a se acoperi cu Lac Alchidic “Emex” se slefuiesc cu panza abraziva, sau hartie, de granulatie medie, pana la indepartarea tuturor asperitatilor, de pe suprafata suportului, si realizarea finetei dorite, iar praful rezultat se indeparteaza cu perii cu par moale, lavete din material textil, sau prin aspirare.
Se are in vedere indepartarea oricaror urme de murdarie sau grasime impregnata in fibre; chiar in cazul in care protectia anterioara este foarte buna, aceasta se va slefui cu hartie abraziva, pentru realizarea de noi puncte de ancora, si se va indeparta praful rezultat. Dupa slefuire si desprafuire, inainte de aplicare, suportul se va degresa.
Pe suprafetele noi se recomanda aplicarea a trei straturi de lac, pentru a se asigura o impregnare suficienta a fibrelor, ce va determina rezistenta superioara a peliculei, etalarea si luciul final, dar si durabilitatea in timp.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Lac de Exterior “Emex UV Shield”
Lac mobilier de gradina “Emex”
Lac uretanizat de parchet “Emex”
Lazura “Emex WX” lac lucios de lemn
Lac de mobila poliuretanic “Emex”
Lac pentru mobila solubil in apa “Emex”
Solicita Informatii