CONSUM VOPSEA DECORATIVA METAL LEMN “EMEX EXTRACOLOR”

Vopsea decorativa metal lemn zidarie “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Vopsea decorativa exterior alchidica

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Vopsea Decorativa Alchidica “Emex Extracolor”, pentru metal, lemn, zidarie, beton - produs monocomponent, superior, fabricat, in principal, din rasina alchidica, pigmenti, aditivi, solventi organici si fileri, utilizata ca vopsea decorativa in sisteme de protectie a suprafetelor din metal, beton si lemn, atat in conditii de exterior cat si, mai ales, in conditii de interior, cu performante foarte bune. Se poate regasi si sub denumirea de Email Alchidic.
Este caracterizata, in special, prin aderenta mare la suport, putere de acoperire, capacitate mare de intindere si buna rezistenta. Functioneaza foarte bine pe toate elementele supraterane din metal, zidarie sau beton.
Este un produs superior, de utilizare generala, folosit in vederea finisarii superioare si de durata a suprafetelor din metal, lemn, beton, zidarie sau alte suporturi, interioare sau exterioare, in constructii civile sau industriale.
Pentru acoperirea suprafetelor de metal, noi sau vechi, este necesara pregatirea cu Grund Alchidic Anticoroziv “Emex” conform indicatiilor de aplicare din Fisa Tehnica.
In cazul utilizarii pentru lemn, stratul primar va fi slefuit si pregatit cu Grund de Binale “Emex”.
Desi acest tip de vopsea decorativa alchidica are un luciu superior, se poate supralacui cu Lac Alchidic “Emex”, sau un alt lac din rasini alchidice modificate, recomandat de producator, pentru un aspect decorativ superior.
Este recomandat pentru protejarea elementelor de constructii supraterane.
Nu se recomanda pentru tabla zincata noua, inox, cupru sau alte neferoase.
Produsul se fabrica in orice nuanta din cartela de culori RAL. Cu rol doar informativ (culorile pot fi redate usor alterat, in functie de monitor), pe site veti gasi un paletar de culori online !

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Vopsea premium lemn “Emex Gold”
Email inhibitor de coroziune
Vopsea economica satinata “Emcolor”
Email pentru utilaje tip auto “Emex”
Vopsea metalizata aurie fier forjat
Email alchido-stirenic metal “Emex EQS”
Solicita Informatii