SISTEM ANTICOROZIV 2 IN 1 “EMEX DUAL PROTECT”

Sistem anticoroziv “Emex Dual Protect”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close

Email inhibitor de coroziune

Categorii: Vopsele Decorative
Pret: 885.96Ron/ Bidon 25 Kg
Pretul include TVA
Preturi pentru culorile standard, din lista. Culori RAL se produc doar pe comanda, in max. 3 zile de la lansarea comenzii ferme. Pretul acestora va diferi, in functie de nuanta.
-->
Vezi cos
5.00 /5

13

Vopsea in Sistem cu Inhibitor de Coroziune - 2 in 1 “Emex Dual Protect” - este un produs monocomponent, pe baza de rasini sintetice, pigmenti, agenti anticorozivi, inhibitori de coroziune si aditivi specifici, ce combina proprietatile anticorozive ale grundului, cu cele decorative ale emailului. Cu operatiunile normale de pregatire a suprafetei, si aplicare specializata, este folosit la sisteme de protectie a suprafetelor metalice situate suprateran, in conditii de interior sau de exterior, nemaifiind necesara aplicarea prealabila a unui strat primar de grund.
Acest sistem anticoroziv se remarca prin caracteristici superioare de protectie, economicitate datorata combinarii proprietatilor celor doua componente, si implicit, o aplicabilitate mult mai facila si eficienta.

Produsul se fabrica in orice nuanta a cartelei RAL de culori.

Caracteristici principale:

 • Inhiba si fixeaza rugina;
 • Previne aparitia semnelor de coroziune;
 • Putere buna de acoperire;
 • Aderenta ridicata la suport negrunduit;
 • Aplicare usoara;
 • Etalare superioara;
 • Duritate conforma;
 • Proprietati decorative;
 • Rezistenta mare la intemperii;
 • Rezistenta buna la imbatranire;
 • Orice culoare a cartelei RAL.

Email cu Inhibitor de Coroziune - 2 in 1 “Emex Dual Protect” - este destinat utilizarii profesionale, in scopul protejarii suprafetelor metalice impotriva actiunii corozive a factorilor de mediu sau chimici moderat agresivi.
Produsul se foloseste pentru acoperirea si protectia suprafetelor metalice, atat in conditii de interior, cat si in conditii de exterior. Datorita proprietatilor superioare, este utilizat, atat pentru acoperirea suprafetelor noi, cat si pentru intretinerea si protejarea suprafetelor care au mai fost vopsite cu alte produse peliculogene compatibile.
Datorita atat agentilor anticorozivi, cat si a inhibitorilor de coroziune, folositi in formulare, acest tip de vopsea poate fi folosit cu rezultate foarte bune pentru acoperirea oricarei suprafete metalice, fara necesitatea de a folosi un strat prealabil de grund pentru protectie. Este necesara, insa, cel putin curatarea mecanica a suprafetei, sau, dupa caz, chiar sablarea, pentru indepartarea eventualelor straturi anterioare de vopsea, rugina sau tunder.
Un produs eficient si cu un bun randament, pentru curatarea ruginii, este Solutia de Fosfatare Antirugina “Emex Rust Stop”. Este necesara purtarea echipamentului de protectie la aplicarea acesteia.
Produsul este recomandat pentru suprafete din metal, otel, fonta sau similare, cum ar fi: tevi, conducte, containere, calorifere, tabla, schelete si rastele metalice, grilaje, parapeti, mobilier metalic, suporti metalici de fixare, garduri, balustrade, porti, feronerie, stalpi metalici, scene, grinzi, standuri si copertine metalice, etc.
Produsul se poate aplica prin pensulare, pulverizare sau roluire. Diluarea se va face cu Diluant Alchidic “Emex”.
Produsul are un luciu superior dar, pentru obtinerea unui efect estetic marcant se poate supralacui cu Lac Alchidic “Emex”, sau cu un alt lac similar, eventual din rasina alchidica uretanizata, sau alte rasini modificate compatibile, recomandat de producator, in vederea obtinerii unui aspect decorativ superior si de durata.

 • Este recomandat pentru protejarea elementelor de constructii supraterane.
 • Nu se recomanda pentru tabla zincata noua, inox, cupru sau alte neferoase.
 • Nu se va aplica sub nici o forma pe suport umed.

Pentru obtinerea de performante maxime va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica, in special pregatirea suprafetelor.

CaracteristicaU/MValoarea Caracteristicii
Aspect-omogen, fara depuneri
Densitategr/cmc1,15 ± 0,05
Putere de acoperireNr. straturi2
Timp de scurgere, Ø4Sec.70 - 100
Consum specificg/mp/strat110 - 130
Pelicula
AspectContinua, lucioasa
Timp mediu de uscareore6
Uscare in profunzimeore12
Rezistenta la apa24 orebuna, fara modificari
Rezistenta la UV30 orefara modificari cromatice
Cautari similare
Vopsea premium lemn “Emex Gold”
Vopsea anticoroziva 3 in 1
Email alchido-stirenic metal “Emex EQS”
Email uretanizat pentru metal exterior
Vopsea metalizata argintie “Emex”
Vopsea economica satinata “Emcolor”
Solicita Informatii