GRUND ALCHIDIC ANTICOROZIV “EMEX”

Grund alchidic anticoroziv “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close

Grund anticoroziv pentru metal “Emex”

Categorii: Vopsele Decorative
Pret: 137.06Ron/ Bidon 6 Kg
Pretul include TVA
Preturi pentru culorile standard, din lista. Culori RAL se produc doar pe comanda, in max. 3 zile de la lansarea comenzii ferme. Pretul acestora va diferi, in functie de nuanta.
-->
Vezi cos
5.00 /5

13

Grund Anticoroziv Alchidic “Emex” - produs monocomponent, superior , avand la baza rasina alchidica, agenti anticorozivi ecologici, de ultima generatie, fara saruri de plumb sau crom, pigmenti si aditivi specifici, pasta de bronz - aluminiu, solventi organici, fileri si inhibitori de coroziune, cu emisii COV in limitele admise.
Este folosit ca strat primar, inaintea aplicarii de vopsele alchidice, pentru protejarea anticoroziva a structurilor sau elementelor metalice supraterane, exploatate in zone de agresivitate medie, atat la interior cat si la exterior.

Este colorat in nuante standard, caracteristice: rosu, gri, galben, dar poate fi fabricat la cerere si in alte nuante.

Caracteristici principale:

 • Aderenta mare la suport metalic;
 • Putere de acoperire;
 • Capacitate de intindere;
 • Etalare foarte buna;
 • Duritate buna;
 • Aspect mat;
 • Stabilitate foarte buna;
 • Protectie buna la coroziune;
 • Rezistenta buna la imbatranire;
 • Culori standard.

Acest Grund Alchidic Anticoroziv este destinat utilizarii atat industriale cat si celei casnice in vederea protejarii suprafetelor metalice interioare sau exterioare, impotriva factorilor agresivi (saruri volatile, umiditate, contaminanti corozivi, agenti chimici sau de mediu, etc), ce pot provoca, in cazul metalelor, aparitia ruginii.
Produsul este recomandat pentru suprafete metalice, ca: tevi, conducte, containere, calorifere, tabla, schelete si rastele metalice, grilaje, parapeti, mobilier metalic, suporti metalici de fixare, garduri, balustrade, porti, feronerie, stalpi metalici, scene, grinzi, standuri si copertine metalice, sisteme de armare, alte suprafete metalice feroase.

Produsul Grund Anticoroziv “Emex” se foloseste atat pentru acoperirea si protectia suprafetelor metalice noi, cat si pentru cele care au mai fost vopsite cu alte produse peliculogene compatibile, cu obligativitatea pregatirii atente a suportului, scop in care se va urmari efectuarea a cel putin doua operatiuni importante:

 • In cazul existentei unui strat vechi de rugina, de suprafata sau de profunzime, se va folosi, pentru eliminarea acesteia, Solutia pentru Indepartarea Ruginii “Emex Rust Stop”.
 • Apoi, suprafata pe care se va aplica grundul va fi curatata pana la luciu metalic, fie prin sablare sau curatare cu perii mecanice rotative, fie daca acest lucru este foarte dificil, prin utilizarea de substante special destinate, cum ar fi Pasta Decapanta “Emex CM Cleaner”, dupa verificarea compatibilitatii.

Grundul Anticoroziv “Emex” poate fi folosit in sistem cu oricare dintre vopselele decorative pe baza de rasini alchidice grase, dintre care putem enumera:

Grundul Alchidic Anticoroziv “Emex” se poate aplica prin pensulare, pulverizare sau roluire. Diluarea se va face cu Diluant Alchidic “Emex”, in proportiile specificate in Fisa Tehnica.

 • Este recomandat pentru protejarea elementelor de constructii supraterane.
 • Nu se recomanda pentru tabla zincata noua sau pentru inox.

Pentru obtinerea de performante maxime va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica, in special pregatirea suprafetelor.

CaracteristicaU/MValoarea Caracteristicii
Aspect-omogen, fara depuneri
Densitategr/cmc1,40 ± 0,05
Putere de acoperireNr. straturi1
Timp de scurgere, Ø4Sec.90 - 120
Consum specificg/mp/strat110 - 140
Pelicula
AspectContinua, mata
Timp mediu de uscareore3
Uscare in profunzimeore12
Rezistenta la apa24 orebuna, fara modificari
Rezistenta la ulei30 orebuna, fara modificari
Cautari similare
Grund anticoroziv bicomponent “Emex”
Grund tip auto anticoroziv “Emex”
Grund anticoroziv monocomponent “Emex”
Email inhibitor de coroziune
Protectie anticoroziva metal, tabla “Emex”
Grund anticoroziv poliesteric “Emex”
Solicita Informatii