CONSUM VOPSEA LAVABILA SILICONICA DE INTERIOR “EMEX”

Vopsea lavabila siliconica interior

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este teoretic si are in vedere consumuri obtinute in conditii experimentale. Gradul de pregatire al suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventualele pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Vopsea siliconica lavabila interior “Emex”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Vopsea Lavabila Siliconica de Interior “Emex” - produs de dispersie, solubil in apa, pe baza de rasini siliconice si copolimeri acrilo-stirenici, aditivi si fileri, destinat finisarii tencuielilor interioare.
Prezinta un grad de alb ridicat, aderenta foarte mare si etalare excelenta. Are, de asemeni, avantajul unei mari elasticitati. Este unul dintre tipurile de vopsea lavabila ce are proprietatea de a nu permite murdariei sa adere la suprafata pe care a fost aplicata, aceasta putand fi indepartata foarte usor, prin spalare.
Datorita elasticitati sale deosebite, este recomandata cu precadere pentru protejarea si finisarea suprafetelor interioare ale cladirilor noi, supuse unor solicitari mecanice, vibratii, sau “inca lucreaza”, prevenind propagarea microfisurilor la suprafata zugravelii.
Potentiala igrasie va fi prevenita prin tratarea cu Sanitizant “Emex Forte”. Pentru zugraveli de finete se utilizeaza Grund de Egalizare si Umplere Pori “Emex”, care permite o slefuire fina.
Dupa pregatirea suportului conform indicatiilor de mai sus, se va aplica in mod obligatoriu Amorsa Siliconica de Perete “Emex”, pentru realizarea unei aderente optime a peliculei la suport.
Poate fi colorata industrial in din nuante din cartele de culori pentru vopsele lavabile, sau cu paste de colorare compatibile cu rasinile folosite in procesul de productie, fabricate sau recomandate de producatorul “Romtehnochim”.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Vopsea lavabila exterior cu cuartz
Vopsea anti mucegai lavabila “Emex”
Vopsea superlavabila interior “Emex”
Lavabila premium zugraveli interioare
Vopsea lucioasa pentru zugraveli
Vopsea satinata lavabila interior
Solicita Informatii