CONSUM VOPSEA LAVABILA SILICONICA DE INTERIOR “EMEX”

Vopsea lavabila siliconica interior

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Vopsea siliconica lavabila interior “Emex”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Vopsea Lavabila Siliconica de Interior “Emex” - un produs de dispersie, solubil in apa, pe baza de rasini siliconice si copolimeri acrilo-stirenici, aditivi specifici si fileri, cu proprietati superioare de pelicula, elasticitate si flexibilitate deosebite, pentru finisarea tencuielilor interioare, mai ales in cladiri noi sau expuse vibratiilor.
Acest tip de vopsea lavabila, in afara elasticitatii exceptionale, are avantajul ca nu permite murdariei sa adere la suport, aceasta putand fi indepartata prin spalare, avand capacitate de autocuratare, datorata “Efectului de Lotus”.
Datorita elasticitatii sale ridicate, este recomandata cu precadere pentru protejarea si finisarea suprafetelor interioare ale cladirilor civile si industriale noi, supuse unor solicitari mecanice, vibratii, sau “care inca lucreaza”, prevenind propagarea microfisurilor la suprafata zugravelii.
Nu exista nici un impediment in a fi folosita si pe suprafete vechi, si are avantajul faptului ca nu permite murdariei sa adere la suport si se poate curata foarte usor, prin spalare cu apa. Este una dintre vopselele lavabile indicate pentru utilizarea in zonele expuse murdaririi sau altor factori contaminanti ca praf, grasimi, abur, etc.
Zonele deja contaminate cu igrasie, sau care prezinta riscul contaminarii cu fungi sau mucegaiuri de orice fel, vor fi in prelabil curatate si apoi tratate cu Sanitizant “Emex Forte”. Pentru zugraveli de finete superioara, se recomanda pregatirea prealabila a suportului cu Grund de Egalizare si Umplere Pori “Emex”.
Dupa pregatirea suportului conform indicatiilor de mai sus, se va aplica in mod obligatoriu Amorsa Siliconica de Perete “Emex”, pentru realizarea unei aderente optime a peliculei la suport.
Poate fi colorata industrial in nuante din cartele de culori pentru vopsele lavabile, sau cu paste de colorare compatibile.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Vopsea lavabila exterior cu cuartz
Vopsea anti mucegai lavabila “Emex”
Vopsea superlavabila interior “Emex”
Lavabila premium zugraveli interioare
Vopsea lucioasa pentru zugraveli
Vopsea satinata lavabila interior
Solicita Informatii