AMORSA SILICONICA DE PERETE “EMEX”

Amorsa siliconica de perete “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close

Amorsa siliconica pentru zugraveli

Categorii: Grunduri & Amorse: Apa
Pret: 50.29Ron/ Bidon 5 L
Pretul include TVA
Produsul este lichid, transparent. Nu este posibila si nici necesara colorarea.
-->
Vezi cos
5.00 /5

9

Amorsa Siliconica de Perete “Emex” - un produs de top, solubil in apa, profesional, cu performane deosebite, recomandat in mod special constructiilor noi, “care inca lucreaza”, datorita elasticitatii excelente si, destinat pregatirii primare a oricarei suprafete, de interior sau de exterior, ce va fi vopsita cu vopsele lavabile siliconice.
Are compatibilitate foarte buna cu materialele folosite ca suport, indiferent de pH-ul acestora, insa, desi poate fi folosita pentru orice tip de vopsea lavabila, mai putin cea silicatica, datorita imcompatibilitatii dintre componentele chimice, este de preferat sa fie folosita in sistemul cu cel mai bun comportament, adica doar cu Vopsea Lavabila Siliconica “Emex”, fata de care prezinta perfecta armonizare si compatibilitate.

Aceasta amorsa siliconica se remarca prin proprietati superioare in ceea ce priveste elasticitatea si flexibilitatea, rezistenta la vibratii sau cicluri repetate de dilatare - contractare, specifice unor arealuri climatice, sau intalnite la constructii noi, sau in zone de circulatie intensa, dar si prin capacitatea mare de penetrare si de umplere a porilor, ce asigura atat o reducere semnificativa a consumului de vopsea, cat si o perfecta pregatire pentru zugravire.

Amorsa siliconica, dupa uscare, este transparenta.

Caracteristici principale:

 • Aderenta excelenta la suport;
 • Capacitate de umplere a porilor;
 • Elasticitate superioara;
 • Flexibilitate excelenta;
 • Aplicare usoara;
 • Timp redus de uscare;
 • Reduce absorbtia suportului;
 • Reduce consumul de vopsea;
 • Penetreaza suportul;
 • Rezistenta la medii usor acide sau alcaline;
 • Rezistenta la inghet - dezghet;
 • Permeabilitate la vapori si impermeabilitate la apa.
 • Caracter nepoluant.

Amorsa de Perete Siliconica “Emex” este folosita pentru pregatirea suprafetelor, interioare sau exterioare, ale cladirilor civile si industriale, noi sau vechi, pereti sau tavane, in vederea acoperirii cu vopsele lavabile siliconice.
Aceasta amorsa poate fi utilizata pentru pregatirea de zugravire a oricaror zone a cladirilor, chir expuse umezelii in exces, sau unor contaminanti de tipul grasimii. Este recomandata pentru cladirile noi, “care inca mai lucreaza”, datorita elasticitatii mari a produsului, si comportamentului foarte bun la cicluri repetate de dilatare - contractare.
Se foloseste ca strat de baza, pentru pregatirea de zugravire, asigurand atat o buna fixare a suporturilor cat si o umplere a porilor, fara a obstructiona capacitatea de respiratie a peretelui. Asigura, de asemenea, compatibilitatea suportului cu vopseaua lavabila, protejand astfel culoarea zugravelii de interactiunea cu pH-ul suportului.
Poate fi utilizata pe orice tip de suprafata, si putem enumera:

 • Suprafetele de baza minerala ca beton, zidarie, tencuieli var-ciment, tencuieli si gleturi de var sau ipsos, tencuieli noi sau vechi pe baza de lianti, placi de gips-carton, conglomerate minerale absorbante de orice tip, zugraveli vechi de natura organica sau minerala, uscate, compacte si absorbante.
 • OSB, MDF, PAL, placaj, panel, panza, carton, azbociment, polistiren expandat, si multe altele.

Pentru o buna protectie fata de factori microbieni, mucegaiuri, etc., sau eliminarea unor eventuale pete de igrasie, este indicata utilizarea Sanitizantului “Emex Forte”, conform indicatiilor prezentate in Fisa Tehnica a acestuia.
Pentru asigurarea unei finisari superioare a suportului, este recomandabil sa se foloseasca totodata si Grundul de Egalizare si Umplere Pori “Emex”, produs slefuibil, care permite o netezire superioara, de finete a suprafetei.

Amorsa Siliconica de Perete “Emex”, poate fi utilizata in sistem cu majoritatea tipurilor de vopsele lavabile, insa recomandabil, pentru performantele cele mai ridicate, este de a fi folosita doar in sistem cu:

Se poate folosi si la amorsarea pentru aplicarea de Tencuiala Decorativa Siliconica “Emex”, insa pentru aceasta se recomanda Grund Siliconic de Amorsare cu Cuart pentru Tencuieli “Emex”.

Pentru obtinerea de performante maxime va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica, in special pregatirea suprafetelor.

CaracteristicaU/MValoarea Caracteristicii
Aspect-lichid alb-laptos
Densitategr/cmc1,00 ± 0,05
Nevolatile%9,50 ± 1
Putere de acoperireNr. straturi1
pH-8 - 9
Consum specificg/mp/strat50 - 100
Dilutiemax.1 ÷ 4
Pelicula
AspectContinua, transparenta
Timp mediu de uscareore2
Uscare in profunzimeore3
Cautari similare
Dezinfectant cu biocid
Dezinfectant pentru suprafete
Solutie antimicrobiana antimucegai
Amorsa antimicrobiana pentru zugraveli
Amorsa de perete pentru zugraveli
Amorsa economica de perete
Solicita Informatii