CONSUM VOPSEA LAVABILA DE CORECTIE “EMEX OPTIPLUS”

Vopsea lavabila de corectie “Emex Optiplus”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Lavabila premium pentru corectie

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Vopseaua Lavabila de Corectie “Emex Optiplus” este un produs cu proprietati speciale, care dincolo de caracteristicile generale foarte bune, printre care puterea mare de acoperire, aderenta excelenta la suport, gradul ridicat de alb, rezistenta la imbatranire a peliculei finale, capacitatea de intindere, s.a.m.d., are ca cea mai importanta particularitate capacitatea de a evidentia defectele de aplicare. Astfel, in momentul aplicarii vopseaua are o culoare roz, care permite vizualizarea, chiar fara lumina intensa, a imperfectiunilor aparute, permitand astfel aplicatorului sa efectueze toate corectiile necesare, pentru realizarea unei pelicule perfecte, rezistente si durabile.
Se poate folosi la orice suprafata interioara de baza minerala, noua sau veche, indiferent de structura.
Fiind un produs de mare finete, nu se recomanda folosirea sa in zonele expuse murdarii sau abraziunii in exces.Se poate folosi la orice suprafata interioara de baza minerala, noua sau veche, indiferent de structura.
Se utilizeaza ca strat final in vederea acoperirii decorative a diverse tipuri de suprafete, dintre care enumeram:

  • Orice suprafata corect pregatita din beton, zidarie, tencuieli var-ciment, tencuieli si gleturi de var sau ipsos, tencuieli noi sau vechi pe baza de lianti, placi de gips-carton, conglomerate minerale absorbante de orice tip, zugraveli interioare vechi de natura organica sau minerala, uscate, compacte si absorbante.
  • Se poate folosi si pe: OSB, MDF, PAL, placaj, panel, panza, carton, azbociment, polistiren expandat.

Pentru obtinerea unei pelicule superioare, se va folosi Grund de Egalizare si Umplere Pori “Emex”, si slefuirea acestuia, inaintea operatiunii de zugravire. Zonele in care exista o contaminare microbiana, sau pericolul de aparitie a igrasiei sau altor tipuri de fungi, vor fi tratate cu Sanitizant “Emex Forte”, inaintea oricarei alte operatiuni.
Se va folosi, inainte de vopsire/ zugravire, Amorsa Acrilica “Emex”, sau Amorsa Antimucegai “Emex” atat pentru suprafetele noi, cat si pentru reparatii, in scopul compatibilizarii suportului cu vopseaua lavabila.

Pentru obtinerea de performante maxime va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica, in special pregatirea suprafetelor.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Vopsea lavabila exterior cu cuartz
Vopsea anti mucegai lavabila “Emex”
Superlavabila emulsionata de exterior
Vopsea lucioasa pentru zugraveli
Lavabila premium zugraveli interioare
Vopsea siliconica lavabila pentru exterior
Solicita Informatii