CONSUM VOPSEA LAVABILA ANTIMUCEGAI “EMEX”

Vopsea lavabila antimucegai “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Vopsea anti mucegai lavabila “Emex”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Vopsea Lavabila Antimucegai “Emex” - un produs emulsionat de calitate superioara, pe baza de copolimeri acrilo-stirenici, cu adaos de biocizi ecologici, de ultima generatie, cu actiune antimicrobiana, de prevenire si inlaturare a igrasiei, sau a altor mucegaiuri ori fungi. Este utilizat pentru decorarea si protejarea suprafetelor predispuse la aparitia igrasiei, sau chiar afectate deja de factori microbieni, cu excelenta putere de acoperire si aderenta la suport.
Aplicata corect, aceasta vopsea lavabila antimucegai, special conceputa pentru asigurarea protectiei antibacteriene, are buna rezistenta in timp, fara deteriorarea aspectului decorativ.
Datorita actiunii antimicrobiene pronuntate, este folosita, in special, in zonele ce prezinta un risc pronuntat in ceea ce priveste aparitia igrasiei, a altor tipuri de fungi si mucegaiuri, sau factori de natura microbiana. Este utilizata in spatiile interioare ale cladirilor noi sau vechi, atat rezidentiale cat si industriale, dar si pentru protejarea altor structuri, ce permit aplicarea acestei vopsele.
Aceasta vopsea emulsionata are o lavabilitate mare, o rezistenta foarte buna si durabilitate mare. Cu toate acestea nu este recomandata pentru spatii cu circulatie intensa si expunere in exces la contaminanti generali, cum ar fi grasimi, praf, abur. Are un comportament foarte bun in zone de expunere medie la astfel de agenti.
Pentru realizarea de zugraveli superioare, se recomanda inaintea aplicarii, Grund de Egalizare si Umplere Pori “Emex”. In cazul in care exista zone atacate de mucegai sau fungi, acestea se vor trata cu Sanitizant “Emex Forte”.
In mod obligatoriu, inainte de vopsire, suprafetele se vor pregati cu Amorsa Acrilica Antimucegai “Emex”.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Vopsea lavabila exterior cu cuartz
Vopsea elastomerica exterior cauciucata
Vopsea superlavabila interior “Emex”
Lavabila premium zugraveli interioare
Vopsea lucioasa pentru zugraveli
Vopsea siliconica lavabila interior “Emex”
Solicita Informatii