ULTRALAVABILA BAIE - BUCATARIE “EMEX CERAMIC”

Vopsea ultralavabila baie bucatarie “Emex Ceramic”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close

Lavabila anticondens “Emex Ceramic”

Categorii: Vopsele Lavabile
Pret: 270.62Ron/ Bidon 7 L
Pretul include TVA
Preturi pentru culorile standard, din lista. Alte nuante se produc doar pe comanda, in max. 3 zile de la lansarea comenzii ferme. Pretul acestora va diferi, in functie de culoare.
-->
Vezi cos
5.00 /5

10

Vopsea Lavabila de Baie si Bucatarie “Emex Ceramic” - un produs de noua generatie, cu caracteristici de inalta performanta, special conceput pentru spatii expuse la abur si/ sau umiditate ridicata, pe baza de rasini emulsionate vinil-versatate, pigmenti si aditivi, ce inglobeaza in compozitie si nanosfere ceramice pentru duritate, proprietati termoizolante si anticondens, rezistenta la abur si usurinta la curatare.
Se fabrica in culori standard, dar si in alte nuante la comanda.

Caracteristici principale:

 • Aderenta buna la suport;
 • Putere mare de acoperire;
 • Rezistenta la medii alcaline;
 • Lavabilitate foarte mare;
 • Efect de "Lotus" ce asigura rezistenta la murdarire;
 • Proprietati de autocuratate;
 • Pelicula dura, rezistenta la fisuri, cu caracter hidrofob;
 • Rezistenta la fungi si mucegaiuri;
 • Rezistenta mare la umiditate sau apa;
 • Permeabilitate ridicata la vapori;
 • Nu se exfoliaza, nu se creteaza;
 • Previne aparitia eflorescentelor.

Vopsea Ultralavabila Anticondens "Emex Ceramic" - produs de noua generatie, cu caracteristici avansate de performanta, cu aspect mat, ce asigura realizarea unei pelicule de duritate superioara, dar si rezistenta la umiditate, abur, expunere la grasimi sau alti contaminanti, datorita continutului de nanosfere ceramice, ce confera suplimentar proprietati usor termoizolante si anticondens.
Aceasta vopsea ultralavabila ceramica este destinata cu precadere pentru protejarea si finisarea incaperilor cu slaba circulatie de aer, expuse la abur, vapori, umiditate sau contaminanti. Aceasta asigura protejarea suportului prin dispersia nanosferelor ceramice, ce formeaza un strat lipsit de aer la interior, determinand o izolare termica suficienta pentru a impiedica schimbul de energie intre exterior si interior si reducand la minim riscul producerii de condens.
Este o vopsea de inalta calitate, cu performante avansate si aplicare facila. Calitatea superioara a peliculei se pastreaza timp indelungat, singura cerinta fiind pregatirea corecta a suprafetei. Este indicat sa se citeasca Fisa Tehnica inainte de aplicare.

Se poate utiliza ca strat final pentru zugravirea decorativa a urmatoarelor tipuri de suprafete:

 • beton, zidarie, tencuieli var-ciment, tencuieli si gleturi de var sau ipsos, tencuieli noi sau vechi pe baza de lianti, placi de gips-carton, conglomerate minerale absorbante de orice tip, zugraveli vechi de natura organica sau minerala, uscate, compacte si absorbante.
 • se poate folosi si pe suprafete ca: OSB, MDF, PAL, placaj, panel, panza, azbociment, polistiren expandat.

Se recomanda asperizarea si tratarea suprafetelor cu Sanitizant Antimucegai “Emex Forte”, pentru eliminarea si prevenirea aparitiei ciupercilor, fungilor sau altor forme de contaminare microbiana, inaintea oricarei alte operatiuni.
Suporturile in curs de finisare, vor fi in corespunzator pregatite. Inainte de aplicarea de Vopsea Lavabila de Baie si Bucatarie "Emex Ceramic", atat suprafetele noi, cat si reparatiile, se vor pregati cu o amorsa de tip Amorsa Acrilica “Emex” sau, de preferat, Amorsa Antimucegai “Emex”.

Modul de aplicare al acestei vopsele lavabile este prin roluire ori pulverizare cu aer sau airless.

Pentru obtinerea de performante maxime va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica, in special pregatirea suprafetelor.

CaracteristicaU/MValoarea Caracteristicii
Aspect-omogen, tixotrop
Densitategr/cmc0,95 ± 0,05
Nevolatile%Min. 60
Straturi recomandateNr. straturi2
pH-min. 8
Consum specificmp/l/strat10 - 12
Pelicula
Aspect Continua, mata, uniforma
Timp mediu de uscareore2
Uscare in profunzimeore6
Rezistenta la umiditateoremin. 300
Grad de luciu (60°)-max. 5
Cautari similare
Vopsea lavabila exterior cu cuartz
Lavabila premium zugraveli interioare
Vopsea lucioasa pentru zugraveli
Vopsea superlavabila interior “Emex”
Vopsea anti mucegai lavabila “Emex”
Vopsea elastomerica exterior cauciucata
Solicita Informatii