SANITIZANT ANTIMUCEGAI “EMEX FORTE”

Sanitizant antimicrobian contra igrasiei “Emex Forte”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close

Solutie antimicrobiana antimucegai

Categorii: Grunduri & Amorse: Apa
Pret: 85.60Ron/ Bidon 5 L
Pretul include TVA
Produsul este lichid, transparent. Nu este posibila si nici necesara colorarea.
-->
Vezi cos
5.00 /5

12

Linkuri utile ...

Sanitizantul Antimucegai “Emex Forte” este un produs specializat, formulat ca amestec concentrat de tiazolinone, cu adaos de substante biocide de generatie noua, netoxice, ce inhiba dezvoltarea majoritatii microorganismelor, utilizat pentru tratarea la suprafata si in adancime a suprafetelor contaminate cu micro alge, fungi, bacterii, drojdii sau mucegaiuri, vizibile, in general sub forma de igrasie, inaintea aplicarii de vopsele lavabile, tencuieli decorative, sau orice alt produs a carui calitate poate fi influentata negativ de contaminanti microbieni, dar si pentru inlaturarea efectelor provocate de acestia.
Are compatibilitate excelenta cu toate produsele acrilice sau vinilice, destinate zugravelilor de interior/ exterior, cu zidarii sau betoane, indiferent de pH, tencuieli de ciment sau decorative, etc. si este foarte usor de folosit.
Acest produs are un spectru foarte larg de actiune si are atat rolul de a decontamina chiar in profunzime zonele deja afectate, dar si acela de a preveni aparitia oricarei forme de igrasie si chiar a riscului de aparitie a acesteia.

Caracteristici principale:

 • Aplicare facila;
 • Timp de uscare redus;
 • Actiune in profunzime;
 • Inhibitor pentru igrasie;
 • Timp mediu de contact;
 • Elimina riscul de contagiune;
 • Elimina predispozitia substratului la fungi;
 • Distruge contaminantii din substrat;
 • Elimina definitiv mucegaiuri, fungi, etc.;
 • Produs avizat sanitar;
 • Fara impact asupra mediului.

Solutia de Sanitizare Antimucegai “Emex Forte” este folosita pentru tratarea suprafetelor interioare sau exterioare ale cladirilor, de diverse structuri, contaminate cu agenti microbieni, mucegaiuri sau diverse forme de fungi sau micro-alge, in general prezente ca igrasie, dar si pentru inhibarea aparitiei oricaror forme ale acestora.
Acest produs poate fi folosit in orice zona a cladirilor, expusa chiar umezelii excesive, in vederea unei protectii avansate impotriva mucegaiurilor, fungilor, sau oricaror contaminanti microbieni, de orice fel, inaintea pregatirii suprafetelor, in special, in vederea acoperirii cu vopsele lavabile si tencuieli decorative.
Se foloseste pentru eliminarea germenilor microbieni de pe suprafete ca: beton, zidarie, tencuieli var-ciment, tencuieli si gleturi de var sau ipsos, tencuieli noi sau vechi pe baza de lianti, placi de gips-carton, conglomerate minerale absorbante de orice tip, zugraveli vechi de natura organica sau minerala, uscate, compacte si absorbante, OSB, MDF, PAL, placaj, panel, panza, carton, azbociment, polistiren expandat, nelimitandu-se insa doar la acestea.

In cazul folosirii inaintea aplicarii de vopsele lavabile, in vederea unei pregatiri superioare a suportului, dupa impregnarea cu Solutia Antimucegai “Emex Forte”, se recomanda aplicarea Grundului de Egalizare si Umplere Pori “Emex”, slefuibil. In cazul tencuielilor decorative, se va aplica o amorsa cu cuart, corespunzatoare tipului folosit.

Aceasta solutie de prevenire si eliminare a mucegaiului nu are restrictii de aplicare pentru suprafetele de baza minerala, si este folosita cu succes in sistem cu orice vopsea lavabila, dar este recomandata cu prioritate pentru:

Pentru obtinerea de performante maxime va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica, in special pregatirea suprafetelor.

CaracteristicaU/MValoarea Caracteristicii
Aspect-lichid transparent
Densitategr/cmc1,00 ± 0,05
Mod de actiune-in profunzime
Timp de actiuneore8
pH-6 - 7
Consum specificg/mp/strat50 - 100
Dilutie-Nu se dilueaza
Pelicula
Nu este cazul
Cautari similare
Dezinfectant cu biocid
Dezinfectant pentru suprafete
Amorsa antimicrobiana pentru zugraveli
Amorsa de perete pentru zugraveli
Amorsa siliconica pentru zugraveli
Amorsa silicatica pentru zugraveli
Solicita Informatii