CONSUM VOPSEA SUPERLAVABILA DE EXTERIOR “EMEX”

Vopsea superlavabila de exterior “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Superlavabila emulsionata de exterior

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Vopsea Superlavabila de Exterior “Emex” fabricata pe baza de polimeri acrilici de tip Latex, este un produs de dispersie, solubil in apa, de calitate superioara, pentru zugravirea suprafetelor exterioare. Are aspect mat, putere mare de acoperire, aderenta foarte buna la suport, rezistenta la umiditate si la radiatiile UV.
Respectarea instructiunilor de aplicare, specifice pentru aceasta vopsea lavabila, va asigura o rezistenta mare la intemperii, fara deteriorarea aspectului. Desi nu este creata ca vopsea antimicrobiana, are totusi in compozitie compusi ecologici (fara biocizi), care asigura prevenirea aparitiei fungilor si mucegaiurilor.
Este intrebuintata in special la zugravirea suprafetelor sau structurilor exterioare, in vederea protejarii si finisarii decorative a cladirilor civile sau industriale, atat noi cat si vechi. Caracteristicile de pelicula o recomanda pentru zone diverse si cu o plaja foarte larga de utilizari.
Cu toate ca este un tip de vopsea lavabila cu o foarte buna rezistenta la intemperii, umezeala, factori climatici moderat agresivi, etc., nu se recomanda a fi utilizata pentru acoperirea suporturilor expuse direct murdaririi in exces, stropirii cu uleiuri sau motorine sau benzine, sau abraziunii (ex.: borduri, parapeti pe sosele, pasaje etc.). Pentru o durata indelungata de utilizare, se va aplica in zone de expunere medie la factori contaminanti sau abrazivi.
Suprafetele ce urmeaza a fi zugravite, vor fi pregatite printr-o usoara slefuire, astfel incat sa prezinte un grad de aderenta cat mai bun. Inainte de aplicarea de Vopsea Superlavabila de Exterior “Emex”, atat suprafetele noi cat si reparatiile vor fi amorsate cu Amorsa Acrilica “Emex”, sau cu Amorsa Antimucegai “Emex”.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Vopsea lavabila exterior cu cuartz
Vopsea acoperisuri din placi fibrociment
Vopsea anti mucegai lavabila “Emex”
Vopsea siliconica lavabila pentru exterior
Lavabila exterior silicat de potasiu
Vopsea lavabila economica exterior
Solicita Informatii