VOPSEA LAVABILA INTERIOR LUCIOASA “EMEX GLOSS”

Vopsea lavabila lucioasa premium

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close

Vopsea lucioasa pentru zugraveli

Categorii: Vopsele Lavabile
Pret: 526.93Ron/ Bidon 15 L
Pretul include TVA
Preturi pentru culorile standard, din lista. Alte nuante se produc doar pe comanda, in max. 3 zile de la lansarea comenzii ferme. Pretul acestora va diferi, in functie de culoare.
-->
Vezi cos
5.00 /5

12

Vopsea Lavabila Lucioasa “Emex Gloss” - un produs emulsionat, profesional, pe baza de polimeri acrilici de tip Latex, pentru finisarea decorativa a tencuielilor interioare sau exterioare. Este o vopsea lavabila premium, de generatie noua, cu luciu placut, aderenta deosebita la suport si putere de acoperire la un strat, pentru suprafete pregatite corespunzator. Nu permite cu usurinta aderarea murdariei la suport, datorita fenomenului numit “efect de Lotus”, este usor de intretinut si poate fi spalata cu un burete si apa.
Nu exista restrictie la folosirea acestei vopsele si pentru suprafete exterioare, sau expuse excesiv unor factori agresivi, cum ar fi cicluri de inghet-dezghet.
Pentru zonele intens expuse la abur, vapori, grasimi in exces, sau alti contaminanti greu de curatat, se recomanda totusi Vopseaua Lavabila Anticondens "Emex Ceramic", care are utilizare dedicata acestor zone.

Se fabrica in orice nuanta din paletarele de culori pentru vopsele lavabile, cunoscute. Nu se recomanda folosirea de paste de colorare, altele decat cele comercializate de producatorul “Romtehnochim”, sau recomandate de acesta.

Caracteristici principale:

 • Aderenta deosebita la suport;
 • Putere de acoperire excelenta;
 • Grad de alb superior;
 • Aplicare si intretinere facila;
 • Luciu superior;
 • Timp redus de uscare;
 • Lavabilitate;
 • Rezistenta la fungi si mucegaiuri;
 • Permite respiratia peretilor;
 • Asigura impermeabilitate la apa.

Vopsea Lavabila Premium “Emex Gloss” - face parte din gama de vopsele lavabile premium, are un luciu superior, si este utilizata pentru acoperiri decorative, in vederea protejarii si finisarii superioare a suprafetelor interioare sau exterioare ale cladirilor noi sau vechi, in conditii de pregatire a suportului si aplicare profesionale.
Este una dintre vopselele lavabile indicate pentru utilizarea in zonele expuse fie murdaririi in exces, fie altor factori ca praf, grasimi, abur, etc., avand avantajul proprietatii de a nu permite murdariei sa adere la suprafata, cat si al aceleia de a putea fi curatata cu buretele, prin spalare cu apa din abundenta.
Se foloseste ca strat final in vederea vopsirii (zugravirii) urmatoarelor tipuri de suporturi de baza minerala:

 • Orice suprafata pregatita conform, din beton, zidarie, tencuieli var-ciment, tencuieli si gleturi de var sau ipsos, tencuieli noi sau vechi pe baza de lianti, placi de gips-carton, conglomerate minerale absorbante de orice tip, zugraveli vechi de natura organica sau minerala, uscate, compacte si absorbante, asperizate si curatate.
 • Se poate folosi si pe: OSB, MDF, PAL, placaj, panel, panza, carton, azbociment, polistiren expandat.

Pentru realizarea unei zugraveli de calitate superioara, cu aceasta vopsea lavabila lucioasa premium, si pentru obtinerea unui luciu adecvat, inaintea aplicarii, se recomanda utilizarea Grundului de Egalizare si Umplere Pori “Emex”. Zonele contaminate, sau cu risc de aparitie a igrasiei, vor fi curatate cu Sanitizant “Emex Forte”.
In mod obligatoriu, inainte de aplicarea vopselei lavabile, suporturile noi vor fi amorsate fie cu Amorsa Acrilica “Emex”, fie cu Amorsa Antimucegai “Emex”, aceasta din urma avand si proprietati antimicrobiene.

Pentru obtinerea de performante maxime va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica, in special pregatirea suprafetelor.

Caracteristica U/M Valoarea Caracteristicii
Aspect - omogen, tixotrop
Densitate gr/cmc 1,35 ± 0,05
Putere de acoperire Nr. straturi 1 - 2
pH - 7 - 9
Consum specific g/mp/strat 110 - 150
Pelicula
Aspect   Continua, fara defecte
Timp mediu de uscare ore 2
Uscare in profunzime ore 6
Rezistenta la umiditate ore min. 200
Rezistenta la UV 30 ore fara modificari cromatice
Cautari similare
Vopsea lavabila exterior cu cuartz
Vopsea anti mucegai lavabila “Emex”
Vopsea superlavabila interior “Emex”
Lavabila premium zugraveli interioare
Vopsea siliconica lavabila interior “Emex”
Vopsea satinata lavabila interior
Solicita Informatii