CONSUM ULTRALAVABILA BAIE - BUCATARIE “EMEX CERAMIC”

Vopsea ultralavabila baie bucatarie “Emex Ceramic”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Lavabila anticondens “Emex Ceramic”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Vopsea Ultralavabila Anticondens "Emex Ceramic" - un produs de noua generatie, cu caracteristici de inalta performanta, special conceput pentru spatii expuse la abur si/ sau umiditate ridicata, pe baza de rasini emulsionate vinil-versatate, pigmenti si aditivi, ce inglobeaza in compozitie si nanosfere ceramice pentru duritate, proprietati termoizolante si anticondens, rezistenta la abur si usurinta la curatare.
Are aspect mat si asigura realizarea unei pelicule de duritate superioara, dar si rezistenta la umiditate, abur, expunere la grasimi sau alti contaminanti, datorita continutului de nanosfere ceramice, ce confera suplimentar proprietati usor termoizolante si anticondens.
Aceasta vopsea ultralavabila ceramica este destinata cu precadere pentru protejarea si finisarea incaperilor cu slaba circulatie de aer, expuse la abur, vapori, umiditate sau contaminanti. Aceasta asigura protejarea suportului prin dispersia nanosferelor ceramice, ce formeaza un strat lipsit de aer la interior, determinand o izolare termica suficienta pentru a impiedica schimbul de energie intre exterior si interior si reducand la minim riscul producerii de condens.
Este o vopsea de inalta calitate, cu performante avansate si aplicare facila. Calitatea superioara a peliculei se pastreaza timp indelungat, singura cerinta fiind pregatirea corecta a suprafetei. Este indicat sa se citeasca Fisa Tehnica inainte de aplicarea produsului.
Suporturile in curs de finisare, vor fi in corespunzator pregatite. Inainte de aplicarea de Vopsea Lavabila de Baie si Bucatarie "Emex Ceramic", atat suprafetele noi, cat si reparatiile, se vor pregati cu o amorsa de tip Amorsa Acrilica “Emex” sau, pentru o protectie mult mai eficienta, Amorsa Antimucegai “Emex”.
Se fabrica in culori standard, dar si in alte nuante la comanda.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Vopsea lavabila exterior cu cuartz
Lavabila premium zugraveli interioare
Vopsea lucioasa pentru zugraveli
Vopsea superlavabila interior “Emex”
Vopsea anti mucegai lavabila “Emex”
Vopsea elastomerica exterior cauciucata
Solicita Informatii