CONSUM VOPSEA LAVABILA REFLECTORIZANTA “EMEX”

Vopsea lavabila reflectorizanta cu microperle “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Vopsea lavabila cu microperle de sticla

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Vopsea Lavabila Reflectorizanta “Emex” - produs de noua generatie utilizat pentru finisarea de interior a oricarui tip de cladire, care necesita o particularizare a aspectului decorativ, nefiind restrictiva in nici un alt sens. Cu toate acestea, va intruni toate caracteristicile superioare ce o recomanda, doar in conditiile in care aplicarea se va face de personal calificat, cu specializare, si cu utilizarea de instrumente adecvate, operatiunile de aplicare fiind bine definite si specializate (cum ar fi suflarea microperlelor de sticla pe suprafata umeda).
Desi duritatea peliculei este foarte mare si poate fi spalata cu cu apa si detergent, nu se va folosi in zone cu risc de murdarire sau contaminare cu grasimi, expunere la forme de abraziune constanta, existenta de vapori uleiosi, etc., datorita faptului ca orice agresiune asupra stratului final va determina o scadere a proprietatilor de reflexie a luminii.
Se utilizeaza ca strat final in vederea vopsirii decorative a urmatoarelor tipuri de suporturi de baza minerala:

  • Orice suprafata corect pregatita din beton, zidarie, tencuieli var-ciment, tencuieli si gleturi de var sau ipsos, tencuieli noi sau vechi pe baza de lianti, placi de gips-carton, conglomerate minerale absorbante de orice tip, zugraveli interioare vechi de natura organica sau minerala, uscate, compacte si absorbante.
  • Se poate folosi si pe: OSB, MDF, PAL, placaj, panel, panza, carton, azbociment, polistiren expandat.

Realizarea unei vopsiri profesionale, optime, este conditionata de pregatirea corecta, a suprafetei-suport. Astfel, inaintea aplicarii, se vor identifica zonele contaminate cu igrasie sau alti fungi sau mucegaiuri, sau cu risc de aparitie a acestora, pentru a fi tratate cu Sanitizant “Emex Forte”, pentru decontaminarea si prevenirea reaparitiei acestor fenomene. Pentru o corecta finisare a gleturilor, se va folosi Grund de Egalizare si Umplere Pori “Emex”.
Inainte de inceperea operatiunilor de vopsire, suporturile noi si reparatiile vor fi in mod obligatoriu amorsate cu Amorsa Acrilica “Emex”, sau cu Amorsa Antimucegai “Emex”, pentru compatibilizarea suportului cu vopseaua.

Pentru obtinerea de performante maxime va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica, in special pregatirea suprafetelor.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Vopsea siliconica lavabila interior “Emex”
Vopsea lavabila exterior cu cuartz
Vopsea anti mucegai lavabila “Emex”
Lavabila premium zugraveli interioare
Vopsea lucioasa pentru zugraveli
Lavabila premium pentru corectie
Solicita Informatii