CONSUM VOPSEA LAVABILA PRACTICA “NEOMATT PLUS”

Vopsea emulsionata lavabila practica

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este teoretic si are in vedere consumuri obtinute in conditii experimentale. Gradul de pregatire al suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventualele pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Vopsea lavabila emulsionata de interior

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Vopseaua Lavabila Practica de Interior “Neomatt Plus“ este un produs economic de dispersie, solubil in apa, pe baza de polimeri acrilici de tip Latex, aditivi specifici si fileri, pentru finisarea suprafetelor interioare, cu grad de alb ridicat, aderenta buna la suport si aspect mat, foarte avantajos ca raport calitate/ pret.
Desi ieftin, in conditiile unei corecte pregatiri corecte a suportului, acest tip de vopsea asigura o acoperire foarte buna, cu randament mare, grad superior de alb si pelicula ireprosabila.
Este folosita in zugravirea decorativa doar la interior, cu performante superioare la un pret accesibil.
Acest tip de vopsea lavabila, economica, are in principal un rol decorativ si, desi asigura o buna aderenta la suprafata suport, permite doar un numar limitat de spalari si nu este recomandata pentru o exploatare intensa, cu expunere la murdarire, abur, grasimi sau umezeala excesiva, ori alti factori agresivi sau contaminanti.
Zonele atacate de mucegai sau fungi vor fi tratate cu Sanitizant Forte “Emex”. Pentru zugraveli de mai mare finete, la pregatirea prealabila a peretilor se recomanda folosirea unui Grund de Egalizare si Umplere Pori “Emex”. Este obligatorie aplicarea de Amorsa Acrilica “Emex”, sau, pentru protectia antimicrobiana, Amorsa Antimucegai “Emex”.
Este foarte usor de aplicat, dar se fabrica doar in culoarea alba.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Vopsea lavabila exterior cu cuartz
Vopsea satinata lavabila interior
Lavabila premium zugraveli interioare
Vopsea superlavabila interior “Emex”
Vopsea anti mucegai lavabila “Emex”
Vopsea lucioasa pentru zugraveli
Solicita Informatii