CONSUM VOPSEA LAVABILA PRACTICA “NEOMATT PLUS”

Vopsea emulsionata lavabila practica

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Vopsea lavabila emulsionata de interior

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Vopseaua Lavabila Practica de Interior “Neomatt Plus“ este un produs economic, pe baza de polimeri acrilici in dispersie de tip “Latex“, aditivi specifici, pigmenti si fileri, cu aderenta buna la suport si aspect mat, foarte avantajos ca raport calitate/ pret, destinat finisarii tencuielilor interioare, noi sau vechi, pereti si tavane.
Desi ieftin, in conditiile unei corecte pregatiri corecte a suportului, acest tip de vopsea asigura o acoperire foarte buna, cu randament mare, grad superior de alb si pelicula ireprosabila.
Este folosita in zugravirea decorativa, la protectia si finisarea suprafetelor, doar interioare, ale cladirilor civile si industriale, noi sau vechi, pereti sau tavane, gleturi sau zidarii, diverse alte structuri de baza minerala, cu performante superioare la un pret accesibil.
Acest tip de vopsea lavabila, economica, are in principal un rol decorativ si, desi asigura o buna aderenta la suprafata suport, permite doar un numar limitat de spalari si nu este recomandata pentru o exploatare intensa, cu expunere la murdarire, abur, grasimi sau umezeala excesiva, ori alti factori agresivi sau contaminanti.
Zonele atacate de mucegai sau fungi, sau cu risc de contaminare prin orice tip de agenti microbieni, vor fi tratate, inaintea oricarei alte operatiuni, cu Sanitizant Forte “Emex”. Pentru o zugraveala de mai mare finete, la pregatirea prealabila a peretilor se recomanda folosirea unui Grund de Egalizare si Umplere Pori “Emex”.
Inainte de aplicarea vopselei lavabile, pe orice suprafata noua, sau reparata, este obligatorie aplicarea de Amorsa Acrilica “Emex”, sau, recomandat pentru protectia antimicrobiana, Amorsa Antimucegai “Emex”.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Vopsea lavabila exterior cu cuartz
Vopsea satinata lavabila interior
Lavabila premium zugraveli interioare
Vopsea superlavabila interior “Emex”
Vopsea anti mucegai lavabila “Emex”
Vopsea lucioasa pentru zugraveli
Solicita Informatii