VOPSEA LAVABILA SATINATA “EMEX SILK”

Vopsea emulsionata lavabila satinata “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close

Vopsea satinata lavabila interior

Categorii: Vopsele Lavabile
Pret: 322.69Ron/ Bidon 15 L
Pretul include TVA
Preturi pentru culorile standard, din lista. Alte nuante se produc doar pe comanda, in max. 3 zile de la lansarea comenzii ferme. Pretul acestora va diferi, in functie de culoare.
-->
Vezi cos
5.00 /5

7

Vopsea Lavabila Satinata “Emex Silk” - produs emulsionat de inalta calitate, realizat din rasini acrilice vinil versatate, pigmenti si aditivi speciali. Este un produs de generatie noua, destinat utilizarii in scopul finisarii tencuielilor interioare. Are un continut marit de rasina, un grad foarte mare de alb, etalare deosebita si aspect satinat datorat texturii fine, matasoase a peliculei. Contine solutii ecologice de protectie, ce asigura o buna preventie la bacterii, fungi si mucegaiuri, fara sa fie insa un produs antimicrobian dedicat, cu continut de biocizi.

Desi prezinta performante excelente, asigurand protectie chiar si la murdarire, nu este recomandata pentru zonele intens expuse la abur, vapori, grasimi in exces, sau alti contaminanti greu de curatat, pentru care se recomanda Vopseaua Lavabila Anticondens "Emex Ceramic", care are utilizare dedicata acestor zone.

Poate fi nuantata doar prin utilizarea de paste de colorare compatibile cu rasinile acrilice vinil-versatate, produse de “Romtehnochim”, insa recomandata este colorarea in masa, realizata industrial de producator.

Caracteristici principale:

 • Aderenta buna la suport;
 • Putere mare de acoperire;
 • Grad ridicat de alb;
 • Aplicare si intretinere usoara;
 • Timp redus de uscare;
 • Lavabilitate;
 • Aspect satinat;
 • Textura matasoasa;
 • Rezistenta la fungi si mucegaiuri;
 • Permite respiratia peretelui;
 • Asigura impermeabilitate la apa;
 • Caracter nepoluant.

Vopseaua Lavabila Satinata “Emex Silk” este utlizata in scopul protejarii si finisarii suprafetelor interioare ale cladirilor noi sau vechi, cu o pelicula cu aspect satinat, de calitate superioara, matasoasa.
Este de asemenea un tip de vopsea lavabila ce permite un numar foarte mare de spalari. Cu toate acestea nu se recomanda pentru zone supraexpuse mudaririi sau expunerii la abur, grasimi sau praf. Este indicata mai ales pentru zone de expunere medie la factori contaminanti, atat pentru cladirile civile cat si pentru cele industriale. Pentru realizarea unei pelicule finale performante, se recomanda aplicare specializata si in conformitate cu instructiunile din Fisa Tehnica, in special cu privire la pregatirea suportului inaintea aplicarii.
Se foloseste pentru vopsirea decorativa si de protectie a urmatoarelor tipuri de materiale de baza minerala:

 • Orice suprafata corect pregatita din beton, zidarie, tencuieli var-ciment, tencuieli si gleturi de var sau ipsos, tencuieli noi sau vechi pe baza de lianti, placi de gips-carton, conglomerate minerale absorbante de orice tip, zugraveli interioare vechi de natura organica sau minerala, uscate, compacte si absorbante.
 • Se poate folosi si pe: OSB, MDF, PAL, placaj, panel, panza, carton, azbociment, polistiren expandat.

Pentru zugraveli superioare, se va folosi, prealabil aplicarii, un Grund de Egalizare si Umplere Pori “Emex”. Zonele atacate de mucegai sau fungi, sau cu risc de contaminare, vor fi curatate cu Sanitizant “Emex Forte”.
In mod obligatoriu, inainte de aplicarea vopselei, suprafetele noi, sau cu reparatii, vor fi pregatite cu Amorsa Acrilica “Emex”, sau cu Amorsa Antimucegai “Emex”, daca exista mucegaiuri, sau risc de aparitie a igrasiei.

Pentru obtinerea de performante maxime va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica, in special pregatirea suprafetelor.

Caracteristica U/M Valoarea Caracteristicii
Aspect - omogen, tixotrop
Densitate gr/cmc 1,55 ± 0,05
Putere de acoperire Nr. straturi 2
pH - 7 - 9
Consum specific g/mp/strat 110 - 160
Pelicula
Aspect   Continua, fara defecte
Timp mediu de uscare ore 2
Uscare in profunzime ore 6
Rezistenta la umiditate ore min. 200
Rezistenta la UV 30 ore fara modificari cromatice
Cautari similare
Vopsea lavabila exterior cu cuartz
Lavabila premium zugraveli interioare
Vopsea anti mucegai lavabila “Emex”
Vopsea superlavabila interior “Emex”
Vopsea siliconica lavabila interior “Emex”
Lavabila interior silicat de potasiu
Solicita Informatii