CONSUM VOPSEA LAVABILA DE EXTERIOR “NEOMATT”

Vopsea lavabila economica de exterior

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este teoretic si are in vedere consumuri obtinute in conditii experimentale. Gradul de pregatire al suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventualele pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Vopsea lavabila economica exterior

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Vopseaua Lavabila de Exterior “Neomatt” este folosita pentru protejarea si finisarea decorativa a suporturilor exterioare ale cladirilor civile si industriale, noi sau vechi, de diverse structuri. In conditiile unei corecte pregatiri a suportului, aceasta vopsea lavabila are o rezistenta buna la intemperii, sau alti factori de mediu.
Nu este indicata pentru zonele expuse direct abraziunii (ex.: borduri, parapeti pe sosele, pasaje etc.), prafului, sau expunerii la murdarire in exces, ori contaminare cu grasimi, sau uleiuri. Este recomandata pentru folosirea in zonele neexpuse unor factori abrazivi sau contaminanti agresivi, atat in cazul cladirilor civile, cat si a celor industriale.
Se foloseste in vederea protejarii si zugravirii decorative urmatoarelor suprafete situate la exterior:

  • Orice suprafata corect pregatita din beton, zidarie, tencuieli var-ciment, tencuieli si gleturi de var sau ipsos, tencuieli noi sau vechi pe baza de lianti, placi de gips-carton, conglomerate minerale absorbante de orice tip, zugraveli interioare vechi de natura organica sau minerala, uscate, compacte si absorbante.
  • Se poate folosi si pe: OSB, MDF, PAL, placaj, panel, panza, carton, azbociment, polistiren expandat.

Zonele periclitate prin aparitia igrasiei sau expuse contaminarii microbiene (igrasie, fungi, mucegaiuri, etc.) vor fi curatate in profunzime si tratate in prealabil cu Sanitizant Forte “Emex”. Este necesara pregatirea suprafetelor pentru aplicarea vopselei. In mod obligatoriu suprafetele, noi sau reparate, vor fi grunduite cu Amorsa Antimucegai “Emex”.

Pentru obtinerea de performante maxime va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica, in special pregatirea suprafetelor.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Vopsea lavabila exterior cu cuartz
Superlavabila emulsionata de exterior
Vopsea anti mucegai lavabila “Emex”
Vopsea siliconica lavabila pentru exterior
Lavabila exterior silicat de potasiu
Vopsea acoperisuri din placi fibrociment
Solicita Informatii