CONSUM VOPSEA LAVABILA DE EXTERIOR “NEOMATT”

Vopsea lavabila economica de exterior

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Vopsea lavabila economica exterior

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Vopsea Lavabila Economica de Exterior “Neomatt” - este un produs de dispersie, solubil in apa, pe baza de polimeri acrilici de tip “Latex” cu adaos de aditivi specifici, pigmenti si fileri, cu grad ridicat de alb, aderenta buna la suport, buna etalare si aspect mat, destinat cu precadere finisarii suprafetelor exterioare, in scopul protejarii suprafelor impotriva factorilor de mediu si a asigurarii unui aspect decorativ placut.
La o corecta pregatire a suportului a suportului, acest tip de vopsea lavabila de exterior va asigura atat caracteristici superioare de pelicula, la preturi scazute, cu randament superior si performante optime, cat si o rezistenta buna la intemperii, alti factori de mediu sau uzura.
Este folosita pentru protejarea si finisarea decorativa a suporturilor exterioare ale cladirilor civile si industriale, noi sau vechi, de diverse structuri. Nu este indicata pentru zonele expuse direct abraziunii (ex.: borduri, parapeti pe sosele, pasaje etc.), prafului, sau expunerii la murdarire in exces, ori contaminare cu grasimi, sau uleiuri. Se recomanda folosirea in zone neexpuse unor factori abrazivi sau contaminanti agresivi, atat in cazul cladirilor civile, cat si a celor industriale.
Se foloseste in vederea protejarii si zugravirii decorative a suprafetelor situate la exterior.
Zonele periclitate de aparitia igrasiei sau expuse contaminarii microbiene (igrasie, fungi, mucegaiuri, etc.) vor fi curatate in profunzime si tratate in prealabil cu Sanitizant Forte “Emex”. Este necesara pregatirea suprafetelor pentru aplicarea vopselei, conform instructiunilor ce se pot gasi in Fisa Tehnica. In mod obligatoriu suprafetele, noi sau reparate, vor fi grunduite cu Amorsa Antimucegai “Emex”.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Vopsea lavabila exterior cu cuartz
Superlavabila emulsionata de exterior
Vopsea anti mucegai lavabila “Emex”
Vopsea siliconica lavabila pentru exterior
Lavabila exterior silicat de potasiu
Vopsea acoperisuri din placi fibrociment
Solicita Informatii