CONSUM VOPSEA LAVABILA SILICONICA DE EXTERIOR “EMEX”

Vopsea superlavabila siliconica de exterior

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este teoretic si are in vedere consumuri obtinute in conditii experimentale. Gradul de pregatire al suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventualele pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Vopsea siliconica lavabila pentru exterior

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Vopseaua Lavabila Siliconica de Exterior “Emex”, se remarca prin cele mai inalte calitati de pelicula, cum ar fi: puterea de acoperire, elasticitatea, gradul de alb, rezistentele mari la imbatranire sau efort, rezistenta la umiditate sau factori climatici agresivi, lavabilitatea excelenta, capacitatea de respingere a murdariei, s.a.m.d.
Datorita elasticitatii sale deosebite, este recomandata cu precadere pentru protejarea si finisarea suprafetelor exterioare ale cladirilor civile si industriale noi (care inca “lucreaza”), sau situate in zone cu vibratii.
Nu exista nici un impediment in a fi folosita pe suprafete vechi, cu conditia sa fie corect pregatite, si are avantajul faptului ca se poate curata foarte usor, chiar prin spalare. Este una dintre vopselele indicate pentru utilizarea in zonele expuse murdaririi in exces sau altor factori contaminanti ca praf, grasimi, abur.
Se foloseste la zugravirea decorativa si de protectie a urmatoarelor tipuri de suprafete situate la exterior:

  • Orice suprafata corect pregatita din beton, zidarie, tencuieli var-ciment, tencuieli si gleturi de var sau ipsos, tencuieli noi sau vechi pe baza de lianti, placi de gips-carton, conglomerate minerale absorbante de orice tip, zugraveli interioare vechi de natura organica sau minerala, uscate, compacte si absorbante.
  • Se poate folosi si pe: OSB, MDF, PAL, placaj, panel, panza, carton, azbociment, polistiren expandat.

Toate zonele care prezinta semne, sau risc, de contaminare microbiana (igrasie, fungi, mucegaiuri, alge, etc.) vor fi curatate la rosu si tratate cu Sanitizant “Emex Forte”, atat inainte cat si dupa repararea gletului.
Suprafetele de vopsit, vor fi pregatite conform instructiunilor producatorului, pentru realizarea unei cat mai bune aderente la suport. Inainte de aplicarea Vopselei Siliconice de Exterior “Emex”, atat suprafetele noi, cat si reparatiile efectuate, vor fi amorsate cu Amorsa Siliconica de Perete “Emex”, pentru compatibilizarea suportului.

Pentru obtinerea de performante maxime va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica, in special pregatirea suprafetelor.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Vopsea lavabila exterior cu cuartz
Vopsea anti mucegai lavabila “Emex”
Vopsea acoperisuri din placi fibrociment
Superlavabila emulsionata de exterior
Lavabila exterior silicat de potasiu
Vopsea lavabila economica exterior
Solicita Informatii