CONSUM VOPSEA LAVABILA SILICONICA DE EXTERIOR “EMEX”

Vopsea superlavabila siliconica de exterior

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Vopsea siliconica lavabila pentru exterior

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Vopsea Lavabila Siliconica de Exterior “Emex” - fabricata ca produs emulsionat de dispersie, pe baza de rasini siliconice si polimeri acrilici, aditivi specifici si fileri, este utilizata pentru finisarea decorativa superioara a tencuielilor exterioare, realizand un grad de alb ridicat, aderenta foarte mare si etalare excelenta.
Produsul exceleaza prin elasticitatea superioara a peliculei finale. Prezinta, de asemenea, si caracteristica de autocuratare, datorata “efectului de Lotus”, ce nu permite murdariei sa persiste pe suport si, se remarca atat prin puterea mare de acoperire, cat si prin caracteristicile superioare de performanta.
In procesul de fabricatie, nuantarea se poate realiza in orice culoare din paletarele de culori recunoscute. Folosirea de paste de nuantare este conditionata de compatibilitatea cu rasina folosita la fabricare. Vor fi folosite doar paste de colorare produse sau recomandate de producatorul “Romtehnochim”.
Se remarca prin cele mai inalte calitati de pelicula, cum ar fi: puterea de acoperire, elasticitatea, gradul de alb, rezistentele mari la imbatranire sau efort, rezistenta la umiditate sau factori climatici agresivi, lavabilitatea excelenta, capacitatea de respingere a murdariei, s.a.m.d.
Este recomandata pentru utilizarea in zonele expuse murdaririi in exces sau altor factori contaminanti ca praf, grasimi, abur. Este de asemenea folosita pentru protejarea si finisarea suprafetelor exterioare ale cladirilor civile si industriale noi (care inca “lucreaza”), sau sunt situate in zone cu vibratii, datorita elasticitatii sale superioare. Nu exista nici un impediment in a fi folosita pe suprafete vechi, cu conditia sa fie corect pregatite, si are avantajul faptului ca se poate curata foarte usor, chiar prin spalare.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Vopsea lavabila exterior cu cuartz
Vopsea anti mucegai lavabila “Emex”
Vopsea acoperisuri din placi fibrociment
Superlavabila emulsionata de exterior
Lavabila exterior silicat de potasiu
Vopsea lavabila economica exterior
Solicita Informatii