VOPSEA SUPERLAVABILA DE EXTERIOR “EMEX”

Vopsea superlavabila de exterior “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close

Superlavabila emulsionata de exterior

Categorii: Vopsele Lavabile
Pret: 305.52Ron/ Bidon 15 L
Pretul include TVA
Preturi pentru culorile standard, din lista. Alte nuante se produc doar pe comanda, in max. 3 zile de la lansarea comenzii ferme. Pretul acestora va diferi, in functie de culoare.
-->
Vezi cos
5.00 /5

13

Vopsea Superlavabila de Exterior “Emex” fabricata pe baza de polimeri acrilici de tip Latex, este un produs de dispersie, solubil in apa, de calitate superioara, pentru zugravirea suprafetelor exterioare. Are aspect mat, putere mare de acoperire, aderenta foarte buna la suport, rezistenta la umiditate si la radiatiile UV.
Respectarea instructiunilor de aplicare, specifice pentru aceasta vopsea lavabila, va asigura o rezistenta mare la intemperii, fara deteriorarea aspectului. Desi nu este creata ca vopsea antimicrobiana, are totusi in compozitie compusi ecologici (fara biocizi), care asigura prevenirea aparitiei fungilor si mucegaiurilor.

Se fabrica in orice nuanta conform paletarului de culori, sau poate fi colorata cu paste speciale de colorare, doar fabricate sau recomandate de producatorul “Romtehnochim”.

Caracteristici principale:

 • Aderenta foarte buna la suport amorsat;
 • Putere mare de acoperire;
 • Grad superior de alb;
 • Timp redus de uscare;
 • Lavabilitate buna;
 • Aplicare si intretinere usoara;
 • Rezistenta mare la UV;
 • Aspect mat;
 • Impermeabilitate la apa;
 • Rezistenta la intemperii;
 • Permite respiratia peretelui.

Vopsea Superlavabila de Exterior “Emex” - este intrebuintata in special la zugravirea suprafetelor sau structurilor exterioare, in vederea protejarii si finisarii decorative a cladirilor civile sau industriale, atat noi cat si vechi. Caracteristicile de pelicula o recomanda pentru zone diverse si cu o plaja foarte larga de utilizari.
Cu toate ca este un tip de vopsea lavabila cu o foarte buna rezistenta la intemperii, umezeala, factori climatici moderat agresivi, etc., nu se recomanda a fi utilizata pentru acoperirea suporturilor expuse direct murdaririi in exces, stropirii cu uleiuri sau motorine sau benzine, sau abraziunii (ex.: borduri, parapeti pe sosele, pasaje etc.). Pentru o durata indelungata de utilizare, se va aplica in zone de expunere medie la factori contaminanti sau abrazivi.
Se foloseste ca strat final in vederea protejarii cu scop decorativ a urmatoarelor suprafete situate la exterior:

 • Orice suprafata corect pregatita din beton, zidarie, tencuieli var-ciment, tencuieli si gleturi de var sau ipsos, tencuieli noi sau vechi pe baza de lianti, placi de gips-carton, conglomerate minerale absorbante de orice tip, zugraveli interioare vechi de natura organica sau minerala, uscate, compacte si absorbante.
 • Se poate folosi si pe: OSB, MDF, PAL, placaj, panel, panza, carton, azbociment, polistiren expandat.

Zonele atacate sau expuse contaminarii microbiene (igrasie, fungi, mucegaiuri, etc.) vor fi curatate, degresate, asperizate, eliberate de praf, si tratate cu Sanitizant “Emex Forte”, inaintea oricarei alte operatiuni.
Suprafetele ce urmeaza a fi zugravite, vor fi pregatite printr-o usoara slefuire, astfel incat sa prezinte un grad de aderenta cat mai bun. Inainte de aplicarea de Vopsea Superlavabila de Exterior “Emex”, atat suprafetele noi cat si reparatiile vor fi amorsate cu Amorsa Acrilica “Emex”, sau cu Amorsa Antimucegai “Emex”.

Pentru obtinerea de performante maxime va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica, in special pregatirea suprafetelor.

CaracteristicaU/MValoarea Caracteristicii
Aspect-omogen, tixotrop
Densitategr/cmc1,50 ± 0,05
Putere de acoperireNr. straturi1 - 2
pH-7 - 9
Consum specificg/mp/strat120 - 180
Pelicula
AspectContinua, mata, fara defecte
Timp mediu de uscareore2
Uscare in profunzimeore6
Rezistenta la umiditateoremin. 150
Rezistenta la UV30 orefara modificari cromatice
Cautari similare
Vopsea lavabila exterior cu cuartz
Vopsea acoperisuri din placi fibrociment
Vopsea anti mucegai lavabila “Emex”
Vopsea siliconica lavabila pentru exterior
Lavabila exterior silicat de potasiu
Vopsea lavabila economica exterior
Solicita Informatii