VOPSEA LAVABILA ZUGRAVELI INTERIOARE “EMEX”

Vopsea superlavabila de interior “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close

Vopsea superlavabila interior “Emex”

Categorii: Vopsele Lavabile
Pret: 298.33Ron/ Bidon 15 L
Pretul include TVA
Preturi pentru culorile standard, din lista. Alte nuante se produc doar pe comanda, in max. 3 zile de la lansarea comenzii ferme. Pretul acestora va diferi, in functie de culoare.
-->
Vezi cos
5.00 /5

13

Vopsea Superlavabila de Interior “Emex” - produs emulsionat de calitate superioara, pe baza de copolimeri acrilici, destinat pentru zugraveli interioare, cu putere mare de acoperire, aderenta foarte buna la suport si aspect mat. Aplicata corect, acest tip de vopsea lavabila suporta un numar mare de spalari, fara deteriorarea aspectului.
Cu toate ca nu este o vopsea lavabila antimicrobiana, datorita formularii echilibrate a compusilor, are o buna capacitate de preventie fata de aparitia fungilor, igrasiei, sau a altor agenti microbieni.

Ca orice alta vopsea lavabila de interior, se poate fabrica in orice nuanta a cartelelor de culori, sau poate fi colorata cu paste de colorare din gama celor produse de producatorul “Romtehnochim” sau recomandate de acesta.

Caracteristici principale:

 • Aderenta mare la suport amorsat;
 • Putere mare de acoperire;
 • Grad superior de alb;
 • Aplicare si intretinere usoara;
 • Aspect mat;
 • Timp redus de uscare;
 • Lavabilitate;
 • Previne aparitia igrasiei;
 • Impermeabila la apa;
 • Permite respiratia peretilor.

Aceasta Vopsea Superlavabila de Interior este folosita pentru protejarea si finisarea superioara a spatiilor interioare ale cladirilor civile si industriale, noi sau vechi, pereti, tavane sau alte diverse structuri de baza minerala.
Desi acest tip de vopsea lavabila pentru interior suporta un numar mare de spalari, nu este indicata pentru zonele expuse direct murdaririi in exces, prafului, grasimilor sau aburului. Este recomandata pentru zonele de circulatie si expunere medie la factori agresivi, atat la cladirile civile cat si la cele industriale.
Este utilizata prioritar pentru zugravirea, sau vopsirea decorativa, a suprafetelor de baza minerala, ca:

 • Orice suprafata corect pregatita din beton, zidarie, tencuieli var-ciment, tencuieli si gleturi de var sau ipsos, tencuieli noi sau vechi pe baza de lianti, placi de gips-carton, conglomerate minerale absorbante de orice tip, zugraveli interioare vechi de natura organica sau minerala, uscate, compacte si absorbante.
 • Se poate folosi si pe: OSB, MDF, PAL, placaj, panel, panza, carton, azbociment, polistiren expandat.

Zonele expuse contaminarii cu igrasie, mucegaiuri, etc. vor fi curatate cu Sanitizant Forte “Emex”, inaintea oricarei alte operatiuni, premergatoare acoperii cu vopsea lavabila. Pentru a obtine performante optime, si la aceasta vopsea lavabila este indicata folosirea inainte de zugravire a Grundului de Egalizare si Umplere Pori “Emex”.
Pentru suprafetele noi cat si pentru reparatii, inaintea operatiunii de vopsire este obligatorie aplicarea de Amorsa Acrilica “Emex”, sau, recomandat pentru protectia antimicrobiana, Amorsa Antimucegai “Emex”, care va putea fi aplicata in special in zonele expuse la aparitia mucegaiului. Ulterior se va aplica primul strat de vopsea lavabila.

Pentru obtinerea de performante maxime va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica, in special pregatirea suprafetelor.

Caracteristica U/M Valoarea Caracteristicii
Aspect - omogen, tixotrop
Densitate gr/cmc 1,50 ± 0,05
Putere de acoperire Nr. straturi 2
pH - 7 - 9
Consum specific g/mp/strat 120 - 170
Pelicula
Aspect   Continua, mata, fara defecte
Timp mediu de uscare ore 2
Uscare in profunzime ore 6
Rezistenta la umiditate ore min. 150
Rezistenta la UV 30 ore fara modificari cromatice
Cautari similare
Vopsea lavabila exterior cu cuartz
Vopsea elastomerica exterior cauciucata
Lavabila premium zugraveli interioare
Vopsea anti mucegai lavabila “Emex”
Vopsea lucioasa pentru zugraveli
Superlavabila emulsionata de exterior
Solicita Informatii