AMORSA SLEFUIBILA DE PERETE “EMEX”

Grund de amorsare slefuibil “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close

Grund de egalizare pentru zugraveli

Categorii: Grunduri & Amorse: Apa
Pret: 140.52Ron/ Bidon 16 Kg
Pretul include TVA
Produsul este doar de culoare alba. Nu se fabrica alte nuante sau culori si nu se recomanda colorarea cu paste de nuantare.
-->
Vezi cos
5.00 /5

6

Grund pentru Amorsare si Egalizare “Emex” - un primer de inalta calitate, profesional, de culoare alba, diluabil cu apa, fabricat pe baza de copolimeri acrilici, aditivi specifici si fileri, slefuibil, pentru pregatirea superioara a zidariilor si gleturilor, sau oricaror alte suprafete de baza minerala, in vederea acoperirii cu vopsele lavabile acrilice, vinilice sau vinil-versatate. Este compatibil, de asemenea, cu toate amorsele din gama.
Produsul se slefuieste cu usurinta, permite vizualizarea defectelor, are aderenta mare la suport, putere de acoperire si capacitate mare de umplere a porilor. Determina o reducere semnificativa a consumului de vopsea, si egalizeaza perfect suprafata dupa slefuire, rezultatul fiind o suprafata de finete, pentru zugraveli ce satisfac toate exigentele. Asigura o reducere semnificativa a consumului de vopsea lavabila si contribuie la performanta finala a peliculei si, mai ales, la uniformitatea si finetea acesteia.
Nu asigura o protectie antimicrobiana, dar se poate utiliza impreuna cu produse destinate combaterii igrasiei sau mucegaiurilor, cum ar fi Sanitizant Antimucegai “Emex Forte”, pentru o rezistenta sporita la agentii microbieni.

Caracteristici principale:

 • Aderenta mare la suport;
 • Timp de uscare redus;
 • Putere de umplere a porilor;
 • Permite o slefuire uniforma;
 • Asigura planeitatea suportului;
 • Reduce consumul de vopsea;
 • Reduce capacitatea de absorbtie;
 • Mareste aderenta vopselei la suport;
 • Pastreaza permeabilitatea suportului la aer;
 • Asigura impermeabilitate la vapori;
 • Caracter nepoluant.

Grund de Egalizare si Umplere Pori “Emex” - este folosit pentru pregatirea superioara a suporturilor, gleturi sau tencuieli, in special interioare, ale cladirilor civile si industriale, noi sau vechi, pereti sau tavane de diverse structuri, in vederea acoperirii cu vopsele lavabile acrilice, vinilice sau vinil-versatate. Datorita puterii sale de acoperire si usurintei cu care se poate slefui este recomandat atat pentru vizualizarea, cat si, mai ales, pentru eliminarea tuturor imperfectiunilor de aplicare ale straturilor anterioare, in vederea obtinerii unei suprafete perfect plane, de finete superioara, si fara pori vizibili. Nu se va folosi la acoperiri silicatice.

Se foloseste ca strat de baza in vederea acoperirii tuturor tipurilor de tencuieli si gleturi de var sau ipsos, tencuieli var-ciment, placi de gips-carton, conglomerate minerale absorbante de orice tip, beton sclivisit, zidarie driscuita, zugraveli vechi de natura organica sau minerala, uscate, compacte si absorbante, si multe altele similare.

Este de mentionat ca nu inlocuieste in totalitate amorsa, si este destinat doar eliminarii porilor si micilor defecte de suport, pentru obtinerea unei zugraveli profesionale, de mare finete, cu un aspect decorativ de exceptie.

Zonele atacate de fungi sau mucegaiuri, sau care prezinta risc potential de contaminare, vor fi curatate si impregnate cu Sanitizant Forte “Emex”, inaintea aplicarii grundului de amorsare.

Grundul de Amorsare si Umplere Pori “Emex”, dincolo de performantele, de aspect, pe care le poate adauga vopselelor lavabile, datorita capacitatii excelente de pregatirea a substratului, are avantajul de a putea fi folosit cu succes in sistem cu orice vopsea lavabila pe baza de polimeri sau copolimeri acrilici sau vinilici.
Compatibilitate maxima si rezultate optime, va realiza, insa, in special cu:

Pentru obtinerea de performante maxime va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica, in special pregatirea suprafetelor.

CaracteristicaU/MValoarea Caracteristicii
Aspect-omogen, tixotrop
Densitategr/cmc1,55 ± 0,05
Nevolatile%63 ± 0,1
pH-8 - 9
Consum specificg/mp/strat150 - 200
Dilutiemax.10%
Pelicula
AspectContinua, mata
Timp mediu de uscareore2
Uscare in profunzimeore6
Cautari similare
Amorsa de perete pentru zugraveli
Amorsa antimicrobiana pentru zugraveli
Solutie antimicrobiana antimucegai
Dezinfectant pentru suprafete
Dezinfectant cu biocid
Amorsa siliconica pentru zugraveli
Solicita Informatii