ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!

VOPSEA LAVABILA EXTERIOR CUARTZ EMEX QT”

Toate produsele noastre sunt fabricate în Sistemul de Management Integrat al Calitatii
ISO 9001; ISO 14001; OHSAS 18001
Romtehnochim asigura garantia calitatii
Produs fabricat in Romania
Produse fabricate in Romania, cu materiale import UE.
Descriere

Vopseaua Lavabila de Exterior cu Adaos de Cuartz “Emex QT” este un produs profesional de dispersie, diluabil cu apa, de calitate premium, pe baza de polimeri acrilici de mare performanta, extenderi, aditivi si adaos de cuartz micronizat, cu rolul de a conferi o duritate deosebita produsului. Este destinat zugravirii tencuielilor exterioare, cu aspect mat, putere superioara de acoperire, aderenta foarte buna la suport si mai ales, o duritate excelenta a peliculei finale.
Respectarea instructiunilor de aplicare, specifice acestei vopsele lavabile, va asigura o rezistenta mare la factorii de mediu, fara deteriorarea aspectului in timp.
Caracteristica cea mai importanta si de interes, specifica acestui produs, este pelicula deosebit de rezistenta, de o mare duritate, si durabilitatea pe perioade indelulngate timp.
Se fabrica in nuante de culori conform paletarului, dar se poate nuanta si prin adaugarea de paste de colorare, produse sau recomandate de Romtehnochim.

Caracteristici principale:

Vopsea superlavabila de calitate superioara
 • Aderenta mare la suporturi minerale;
 • Pelicula dura datorata adaosului de cuart;
 • Rezistenta superioara la uzura;
 • Rezistenta ridicata la umiditate;
 • Putere mare de acoperire;
 • Rezistenta la medii alcaline;
 • Rezistenta la UV;
 • Rezistenta la lovituri si intemperii;
 • Nu se exfoliaza, nu se creteaza si previne aparitia florescententei.

Detalii de utilizare

Vopseaua Lavabila de Exterior cu Adaos de Cuartz “Emex QT” este un produs de noua generatie, cu caracteristici de mare performanta, cu structura microporoasa si aspect mat, ce asigura realizarea unei pelicule de duritate superioara, datorita continutului mare de faina de cuartz cu granulatie fina, de max. 40 μm, folosit in special pentru finisarea suprafetelor exterioare.
Este destinat cu precadere pentru folosirea la protejarea si finisarea constructiilor expuse in conditii atmosferice severe, asigurand o buna protectie impotriva umezelii a diverselor tipuri de constructii noi sau renovate. Are de asemeni capacitatea de a masca diverse imperfectiuni ale suportului.
Se foloseste ca strat final in vederea protejarii si zugravirii decorative urmatoarelor tipuri de suprafete situate la exterior:

 • beton, zidarie, tencuieli var-ciment, tencuieli si gleturi de var sau ipsos, tencuieli noi sau vechi pe baza de lianti, placi de gips-carton, conglomerate minerale absorbante de orice tip, zugraveli vechi de natura organica sau minerala, uscate, compacte si absorbante.
 • Se mai poate folosi cu succes pe alte suprafete ca: OSB, MDF, PAL, placaj, panel, panza, carton, azbociment, polistiren expandat.

Este recomandata asperizarea si tratarea cu Sanitizant Forte “Emex”, pentru eliminarea si totodata prevenirea aparitiei ciupercilor, fungilor sau altor forme de contaminare microbiana, inaintea oricarei alte operatiuni.
Suporturile in curs de finisare, vor fi in corespunzator pregatite. Inainte de aplicarea Vopselei Lavabile de Exterior cu Adaos de Cuartz “Emex QT”, se vor amorsa cu Amorsa Antimucegai “Emex”, atat suprafetele noi cat si reparatiile.

Modul de aplicare corect al acestei vopsele lavabile de mare duritate, este prin intindere cu fierul de glet, urmata de roluire.

Pentru obtinerea de performante maxime cititi cu atentie si respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica.

Caracteristici tehnice
Caracteristica U/M Valoarea Caracteristicii
Aspect - omogen, tixotrop
Densitate gr/cmc 1,75 ± 0,05
Nevolatile % Min. 70
Putere de acoperire Nr. straturi 1
pH - 8 - 9
Consum specific g/mp/strat 600 - 800
Pelicula
Aspect   Continua, mata, usor texturata
Timp mediu de uscare ore 6
Uscare in profunzime ore 24
Rezistenta la umiditate ore min. 300
Rezistenta la UV 30 ore fara modificari cromatice

Comanda sau cere informatii:
Vopsea Lavabila
cu Cuartz “Emex QT”

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea