VOPSEA LAVABILA PRACTICA “NEOMATT PLUS”

Vopsea emulsionata lavabila practica

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close

Vopsea lavabila emulsionata de interior

Categorii: Vopsele Lavabile
Pret: 224.43Ron/ Bidon 15 L
Pretul include TVA
Produsul este doar de culoare alba. Nu se fabrica alte nuante sau culori si nu se recomanda colorarea cu paste de nuantare.
-->
Vezi cos
5.00 /5

8

Vopseaua Lavabila Practica de Interior “Neomatt Plus“ este un produs economic de dispersie, pe baza de polimeri acrilici in dispersie de tip “Latex“, aditivi specifici, pigmenti si fileri, cu aderenta buna la suport si aspect mat, foarte avantajos ca raport calitate/ pret, destinat finisarii tencuielilor interioare, noi sau vechi, pereti si tavane.

Desi ieftin, in conditiile unei corecte pregatiri corecte a suportului, acest tip de vopsea asigura o acoperire foarte buna, cu randament mare, grad superior de alb si pelicula ireprosabila.

Produsul este de culoare alba.

Caracteristici principale:

 • Aderenta buna la suport;
 • Putere buna de acoperire;
 • Grad de alb ridicat;
 • Aplicare usoara;
 • Aspect mat;
 • Timp redus de uscare;
 • Rezistenta la intemperii;
 • Permite respiratia peretilor;
 • Asigura impermeabilitate la apa;
 • Randament bun pret/ calitate;
 • Caracter nepoluant.

Vopseaua Lavabila Practica de Interior “Neomatt Plus“, este folosita in zugravirea decorativa, la protectia si finisarea suprafetelor, doar interioare, ale cladirilor civile si industriale, noi sau vechi, pereti sau tavane, gleturi sau zidarii, diverse alte structuri de baza minerala, cu performante superioare la un pret accesibil.
Acest tip de vopsea lavabila, economica, are in principal un rol decorativ si, desi asigura o buna aderenta la suprafata suport, permite doar un numar limitat de spalari si nu este recomandata pentru o exploatare intensa, cu expunere la murdarire, abur, grasimi sau umezeala excesiva, ori alti factori agresivi sau contaminanti.
Se foloseste ca strat final in vederea zugravirii urmatoarelor tipuri de suporturi de baza minerala:

 • Orice suprafata corect pregatita din beton, zidarie, tencuieli var-ciment, tencuieli si gleturi de var sau ipsos, tencuieli noi sau vechi pe baza de lianti, placi de gips-carton, conglomerate minerale absorbante de orice tip, zugraveli interioare vechi de natura organica sau minerala, uscate, compacte si absorbante.
 • Se poate folosi si pe: OSB, MDF, PAL, placaj, panel, panza, carton, azbociment, polistiren expandat.

Zonele atacate de mucegai sau fungi, sau cu risc de contaminare prin orice tip de agenti microbieni, vor fi tratate, inaintea oricarei alte operatiuni, cu Sanitizant Forte “Emex”. Pentru executarea unei zugraveli de mai mare finete, la pregatirea prealabila a peretilor se recomanda folosirea unui Grund de Egalizare si Umplere Pori “Emex”.
Inainte de aplicarea vopselei lavabile, pe orice suprafata noua, sau reparata, este obligatorie aplicarea de Amorsa Acrilica “Emex”, sau, recomandat pentru protectia antimicrobiana, Amorsa Antimucegai “Emex”, care se va aplica mai ales in zone cu risc de aparitie a igrasiei. Ulterior se poate trece la zugravirea efectiva a suprafetelor.

Pentru obtinerea de performante maxime va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica, in special pregatirea suprafetelor.

CaracteristicaU/MValoarea Caracteristicii
Aspect-omogen, tixotrop
Densitategr/cmc1,60 ± 0,05
Nevolatile%min. 60
Putere de acoperireNr. straturi2
pH-7 - 9
Consum specificg/mp/strat120 - 180
Dilutie%3 - 5
Pelicula
AspectContinua, fara defecte
Timp mediu de uscareore2
Uscare in profunzimeore6
Cautari similare
Vopsea lavabila exterior cu cuartz
Vopsea satinata lavabila interior
Lavabila premium zugraveli interioare
Vopsea superlavabila interior “Emex”
Vopsea anti mucegai lavabila “Emex”
Vopsea lucioasa pentru zugraveli
Solicita Informatii