CONSUM VOPSEA LAVABILA INTERIOR PREMIUM “EMEX GOLD”

Vopsea lavabila premium de Interior

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Lavabila premium zugraveli interioare

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Vopsea Lavabila Premium de Interior “Emex Gold” - este un produs superior, de calitate premium, pe baza de polimeri acrilici de tip Latex, hidrosolubil, profesional, cu putere foarte mare de acoperire (la un strat pentru suprafete pregatite corespunzator), aspect semilucios, rezistenta la umiditate si uzura, si aderenta deosebita.
Desi destinata, cu precadere, folosirii profesionale pentru zugraveli interioare de inalta calitate, cu aspect superior si durabilitate indelungata, poate fi folosita cu rezultate excelente si pentru finisarea tencuielilor exterioare.
Este foarte usor de intretinut atat datorita faptului ca nu permite cu usurinta aderarea murdariei la suport, cat si datorita posibilitatii de a fi curatata sau chiar spalata cu buretele.
Este una dintre cele mai folosite vopsele lavabile, indicate chiar si pentru utilizarea in zonele expuse contaminarilor modice, de gen murdarire, sau altor factori ca praf, grasimi, abur, etc.
Pentru realizarea unei zugraveli superioare, se va folosi Grundul de Umplere Pori “Emex”.
Zonele atacate de mucegai sau fungi vor fi curatate cu Sanitizant Forte “Emex”.
Inainte de aplicarea vopselei, suprafetele noi vor fi pregatite in mod obligatoriu cu Amorsa Acrilica “Emex” sau, de preferat, cu Amorsa Antimucegai “Emex”, pentru protectia la igrasie si proprietatile antimicrobiene.
Pentru obtinerea de performante maxime va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica, in special pregatirea suprafetelor.
Se fabrica in orice nuanta conform cartelei de culori, dar poate fi si nuantata folosind paste de colorare produse de “Romtehnochim”, sau recomandate de acesta.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Vopsea lavabila exterior cu cuartz
Vopsea elastomerica exterior cauciucata
Vopsea anti mucegai lavabila “Emex”
Vopsea superlavabila interior “Emex”
Vopsea lucioasa pentru zugraveli
Vopsea siliconica lavabila interior “Emex”
Solicita Informatii