CONSUM VOPSEA LAVABILA SATINATA “EMEX SILK”

Vopsea emulsionata lavabila satinata “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Vopsea satinata lavabila interior

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Vopsea Lavabila Satinata “Emex Silk” - produs emulsionat de inalta calitate, realizat din rasini acrilice vinil versatate, pigmenti si aditivi speciali. Este un produs de generatie noua, destinat utilizarii in scopul finisarii tencuielilor interioare. Are un continut marit de rasina, un grad foarte mare de alb, etalare deosebita si aspect satinat datorat texturii fine, matasoase a peliculei. Contine solutii ecologice de protectie, ce asigura o buna preventie la bacterii, fungi si mucegaiuri, fara sa fie insa un produs antimicrobian dedicat, cu continut de biocizi, in scop de decontaminare.
Desi prezinta performante excelente, asigurand protectie chiar si la murdarire, nu este recomandata pentru zonele intens expuse la abur, vapori, grasimi in exces, sau alti contaminanti greu de curatat, pentru care se recomanda Vopseaua Lavabila Anticondens "Emex Ceramic", care are utilizare dedicata acestor zone.
Aceasta este un tip de vopsea lavabila ce permite un numar foarte mare de spalari. Cu toate acestea nu se recomanda pentru zone supraexpuse mudaririi sau expunerii la abur, grasimi sau praf. Este indicata mai ales pentru zone de expunere medie la factori contaminanti, atat pentru cladirile civile cat si pentru cele industriale. Pentru realizarea unei pelicule optime, se recomanda aplicarea in conformitate cu instructiunile din Fisa Tehnica, in special cu privire la pregatirea suportului inaintea aplicarii.
In mod obligatoriu, inainte de aplicarea vopselei, suprafetele noi, sau cu reparatii, vor fi pregatite cu Amorsa Acrilica “Emex”, sau cu Amorsa Antimucegai “Emex”, daca exista mucegaiuri, sau risc de aparitie a igrasiei.
Poate fi nuantata doar prin utilizarea de paste de colorare compatibile cu rasinile acrilice vinil-versatate, produse de “Romtehnochim”.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Vopsea lavabila exterior cu cuartz
Lavabila premium zugraveli interioare
Vopsea anti mucegai lavabila “Emex”
Vopsea superlavabila interior “Emex”
Vopsea siliconica lavabila interior “Emex”
Lavabila interior silicat de potasiu
Solicita Informatii