CONSUM VOPSEA LAVABILA SATINATA “EMEX SILK”

INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este teoretic si are in vedere consumuri obtinute in conditii experimentale. Gradul de pregatire al suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventualele pierderi tehnologice sau accidentale, aparute in timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Vopsea satinata lavabila interior

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Vopsea Lavabila Satinata “Emex Silk” - produs emulsionat de calitate superioara, realizat din rasini acrilice vinil versatate, pigmenti si aditivi speciali. Este destinata utilizarii in scopul finisarii tencuielilor interioare. Are un continut marit de rasina, un grad foarte mare de alb, etalare deosebita si aspect satinat datorat texturii fine, matasoase a peliculei.
Nu poate fi nuantata decat prin utilizarea de paste de colorare compatibile cu rasinile acrilice vinil versatate, produse de “Romtehnochim”, insa recomandata este colorarea in masa, realizata industrial de producator.
Vopseaua Lavabila Satinata “Emex Silk” este utlizata in scopul protejarii si finisarii suprafetelor interioare ale cladirilor cu o pelicula cu aspect satinat, de calitate superioara, matasoasa.
Este de asemeni un tip de vopsea lavabila ce permite un numar foarte mare de spalari. Nu se recomanda pentru zone supraexpuse mudaririi sau expunerii la abur, grasimi sau praf. Este indicata mai ales pentru zone de expunere medie la factori contaminanti, atat pentru cladirile civile cat si pentru cele industriale.
Zonele atacate de mucegai sau fungi vor fi curatate cu Sanitizant “Emex Forte”. In mod obligatoriu, inainte de aplicarea vopselei, suprafetele vor fi pregatite cu Amorsa Acrilica “Emex”, sau cu Amorsa Antimucegai “Emex”.

... [citeste mai mult]

Cautari similare
Vopsea lavabila exterior cu cuartz
Lavabila premium zugraveli interioare
Vopsea anti mucegai lavabila “Emex”
Vopsea superlavabila interior “Emex”
Vopsea siliconica lavabila interior “Emex”
Vopsea pe baza de silicat de potasiu
Solicita Informatii