CONSUM VOPSEA LAVABILA INTERIOR LUCIOASA “EMEX GLOSS”

Vopsea lavabila lucioasa premium

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Vopsea lucioasa pentru zugraveli

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Vopsea Lavabila Lucioasa “Emex Gloss” - un produs emulsionat, profesional, pe baza de polimeri acrilici de tip Latex, pentru finisarea decorativa a tencuielilor interioare sau exterioare. Este o vopsea lavabila premium, de generatie noua, cu luciu placut, aderenta deosebita la suport si putere de acoperire la un strat, pentru suprafete pregatite corespunzator. Nu permite cu usurinta aderarea murdariei la suport, datorita fenomenului numit “efect de Lotus”, este usor de intretinut si poate fi spalata cu un burete si apa. Nu exista restrictie la folosirea acestei vopsele si pentru suprafete exterioare, sau expuse unor factori agresivi, cum ar fi cicluri de inghet-dezghet.
Este una dintre vopselele lavabile indicate pentru utilizarea in zonele expuse fie murdaririi in exces, fie altor factori ca praf, grasimi, abur, etc., avand avantajul proprietatii de a nu permite murdariei sa adere la suprafata, cat si al aceleia de a putea fi curatata cu buretele, prin spalare cu apa.
Pentru realizarea unei zugraveli de calitate superioara, cu aceasta vopsea lavabila lucioasa premium, si pentru obtinerea unui luciu adecvat, inaintea aplicarii, se recomanda utilizarea Grundului de Egalizare si Umplere Pori “Emex”. Zonele contaminate, sau cu risc de aparitie a igrasiei, vor fi curatate cu Sanitizant “Emex Forte”.
In mod obligatoriu, inainte de aplicarea vopselei lavabile, suporturile noi vor fi amorsate fie cu Amorsa Acrilica “Emex”, fie cu Amorsa Antimucegai “Emex”, aceasta din urma avand si proprietati antimicrobiene.
Se fabrica in orice nuanta din paletarele de culori pentru vopsele lavabile, cunoscute. Nu se recomanda folosirea de paste de colorare, altele decat cele comercializate de producatorul “Romtehnochim”, sau recomandate de acesta.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Vopsea lavabila exterior cu cuartz
Vopsea anti mucegai lavabila “Emex”
Vopsea superlavabila interior “Emex”
Lavabila premium zugraveli interioare
Vopsea siliconica lavabila interior “Emex”
Vopsea satinata lavabila interior
Solicita Informatii