CONSUM VOPSEA LAVABILA ZUGRAVELI INTERIOARE “EMEX”

INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este teoretic si are in vedere consumuri obtinute in conditii experimentale. Gradul de pregatire al suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventualele pierderi tehnologice sau accidentale, aparute in timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Vopsea superlavabila interior “Emex”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Vopsea Superlavabila de Interior “Emex” - produs emulsionat de calitate superioara, pe baza de copolimeri acrilici, destinat pentru zugraveli interioare, cu putere mare de acoperire, aderenta foarte buna la suport si aspect mat. Aplicata corect, acest tip de vopsea lavabila suporta un numar mare de spalari, fara deteriorarea aspectului. Cu toate ca nu este o vopsea lavabila antimicrobiana, datorita formularii echilibrate a compusilor, are o buna capacitate de preventie fata de aparitia fungilor, igrasiei, sau a altor agenti microbieni.
Este utilizata prioritar pentru zugravirea, sau vopsirea decorativa, a suprafetelor de baza minerala.
Zonele expuse contaminarii cu igrasie, mucegaiuri, etc. vor fi curatate cu Sanitizant Forte “Emex”, inaintea oricarei alte operatiuni, premergatoare acoperii cu vopsea lavabila. Pentru a obtine performante optime, si la aceasta vopsea lavabila este indicata folosirea inainte de zugravire a Grundului de Egalizare si Umplere Pori “Emex”.
Pentru suprafetele noi cat si pentru reparatii, inaintea operatiunii de vopsire este obligatorie aplicarea de Amorsa Acrilica “Emex”, sau, recomandat pentru protectia antimicrobiana, Amorsa Antimucegai “Emex”.
Ca orice alta vopsea lavabila de interior, se poate fabrica in orice nuanta de culoare.

... [citeste mai mult]

Cautari similare
Vopsea lavabila exterior cu cuartz
Lavabila premium zugraveli interioare
Vopsea anti mucegai lavabila “Emex”
Vopsea lucioasa pentru zugraveli
Vopsea lavabila emulsionata de interior
Superlavabila emulsionata de exterior
Solicita Informatii