CONSUM VOPSEA LAVABILA ZUGRAVELI INTERIOARE “EMEX”

Vopsea superlavabila de interior “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Vopsea superlavabila interior “Emex”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Vopseaua Superlavabila de Interior “Emex” este un produs emulsionat de calitate superioara, pe baza de copolimeri acrilici, destinat pentru zugraveli interioare, cu putere mare de acoperire, aderenta foarte buna la suport si aspect mat. Aplicata corect, acest tip de vopsea lavabila suporta un numar mare de spalari, fara deteriorarea aspectului.
Desi nu este o vopsea lavabila antimicrobiana, datorita formularii echilibrate a compusilor, are o buna capacitate de preventie fata de fungi, igrasie, sau alti agenti microbieni.
Este folosita pentru protejarea si finisarea superioara a spatiilor interioare ale cladirilor civile si industriale, noi sau vechi, pereti, tavane sau alte diverse structuri de baza minerala.
Cu toate ca acest tip de vopsea lavabila pentru interior suporta un numar mare de spalari, nu este indicata pentru zonele expuse direct murdaririi in exces, prafului, grasimilor sau aburului. Este recomandata pentru zonele de circulatie si expunere medie la factori agresivi, atat la cladirile civile cat si la cele industriale.
Pentru realizarea unei zugraveli superioare, se va folosi Grundul de Umplere Pori “Emex”.
Zonele atacate de mucegai sau fungi vor fi curatate cu Sanitizant Forte “Emex”.
Inainte de aplicarea vopselei, suprafetele noi vor fi pregatite in mod obligatoriu cu Amorsa Acrilica “Emex” sau, de preferat, cu Amorsa Antimucegai “Emex”, pentru protectia la igrasie si proprietatile antimicrobiene.
Ca orice alta vopsea lavabila de interior, se poate fabrica in orice nuanta a cartelelor de culori, sau poate fi colorata cu paste de colorare din gama celor produse de producatorul “Romtehnochim” sau recomandate de acesta.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Vopsea lavabila exterior cu cuartz
Vopsea elastomerica exterior cauciucata
Lavabila premium zugraveli interioare
Vopsea anti mucegai lavabila “Emex”
Vopsea lucioasa pentru zugraveli
Superlavabila emulsionata de exterior
Solicita Informatii