CONSUM VOPSEA PROFESIONALA LAVABILA EXTERIOR “EMEX QT”

Vopsea lavabila profesionala de exterior “Emex QT”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Vopsea lavabila exterior cu cuartz

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Vopseaua Lavabila de Exterior cu Cuartz “Emex QT” este un produs profesional de dispersie, de generatie noua, diluabil cu apa, de calitate excelenta, pe baza de polimeri acrilici de mare performanta, aditivi specializati si adaos de cuartz micronizat, cu rolul de a conferi o duritate deosebita produsului, pentru acoperiri de exterior. Are aspect mat, putere deosebita de acoperire, aderenta foarte buna la suport si, mai ales, o duritate avansata a peliculei finale.
Caracteristica cea mai importanta si de interes, pentru aceasta vopsea lavabila profesionala de exterior, este pelicula extrem de rezistenta, de o mare duritate, dar si cu durabilitate pe perioade foarte indelungate de timp.
Aceasta vopsea lavabila profesionala este destinata cu precadere pentru folosirea la protejarea si finisarea constructiilor expuse in conditii severe de exploatare, asigurand o buna protectie impotriva umezelii a diverselor tipuri de constructii noi sau renovate. Are de asemenea capacitatea de a masca diverse imperfectiuni ale suportului pe care este aplicata.
Din intreaga gama de vopsele lavabile, este cea mai rezistenta vopsea de exterior, de o duritate remarcabila, datorita continutului mare de cuartz, si a amestecului de materiale dure din formulare, dar pentru o pregatire si aplicare sigure si corecte este absolut necesar sa cititi Fisa Tehnica.
Se recomanda asperizarea si tratarea suprafetelor cu Sanitizant Antimucegai “Emex Forte”, pentru eliminarea si prevenirea aparitiei ciupercilor, fungilor sau altor forme de contaminare microbiana, inaintea oricarei alte operatiuni.
Modul corect de aplicare al acestei vopsele lavabile este prin intindere cu fierul de glet si egalizare prin roluire.
Se fabrica in multiple nuante, conform paletarului de culori, (prezentat informativ), dar se poate nuanta si prin adaugarea de paste de colorare, produse sau recomandate de Romtehnochim.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Vopsea elastomerica exterior cauciucata
Vopsea anti mucegai lavabila “Emex”
Lavabila premium zugraveli interioare
Vopsea lucioasa pentru zugraveli
Superlavabila emulsionata de exterior
Vopsea siliconica lavabila pentru exterior
Solicita Informatii