VOPSEA LAVABILA REFLECTORIZANTA “EMEX”

Vopsea lavabila reflectorizanta cu microperle “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close

Vopsea lavabila cu microperle de sticla

Categorii: Vopsele Lavabile
Pret: 489.49Ron/ Bidon 15 L
Pretul include TVA
Pret pentru culorea alba. Alte nuante se produc doar pe comanda, in max. 3 zile. Pretul acestora va diferi, in functie de culoare.
▸ Perlele de sticla nu sunt incluse in pret.
-->
Vezi cos
5.00 /5

8

Vopsea Lavabila Reflectorizanta “Emex” - este un produs de dispersie, de aplicare strict profesionala, pe baza de copolimeri acrilici, aditivi specifici, pigmenti si fileri speciali, cu putere mare de acoperire si aspect final deosebit, destinat zugravelilor decorative interioare. Perlele de sticla se livreaza separat, si se aplica prin suflare
Aplicarea microsferelor de sticla determina rezistente excelente, lavabilitate foarte mare si un efect decorativ special, datorat capacitatii perlelor de sticla de a reflecta lumina, suprafetele astfel vopsite devenind luminiscente.
Datorita faptului ca microperlele se aplica prin suflare pe vopseaua uda, aceasta poate fi colorata in orice nuanta la livrare, sau ulterior, utilizand paste de colorare compatibile, produse sau recomandate de “Romtehnochim”.

Caracteristici principale:

 • Putere mare de acoperire;
 • Aderenta mare la suport;
 • Grad de colorare ridicat;
 • Proprietati de reflexie;
 • Capacitate de stralucire;
 • Efect decorativ intens;
 • Rezistenta la uzura;
 • Rezistenta marita la spalare;
 • Duritate mare;
 • Permite peretelui sa respire.

Vopsea Lavabila Reflectorizanta “Emex” - produs de noua generatie utilizat pentru finisarea de interior a oricarui tip de cladire, care necesita o particularizare a aspectului decorativ, nefiind restrictiva in nici un alt sens. Cu toate acestea, va intruni toate caracteristicile superioare ce o recomanda, doar in conditiile in care aplicarea se va face de personal calificat, cu specializare, si cu utilizarea de instrumente adecvate, operatiunile de aplicare fiind bine definite si specializate (cum ar fi suflarea microperlelor de sticla pe suprafata umeda).
Desi duritatea peliculei este foarte mare si poate fi spalata cu cu apa si detergent, nu se va folosi in zone cu risc de murdarire sau contaminare cu grasimi, expunere la forme de abraziune constanta, existenta de vapori uleiosi, etc., datorita faptului ca orice agresiune asupra stratului final va determina o scadere a proprietatilor de reflexie a luminii.
Se utilizeaza ca strat final in vederea vopsirii decorative a urmatoarelor tipuri de suporturi de baza minerala:

 • Orice suprafata corect pregatita din beton, zidarie, tencuieli var-ciment, tencuieli si gleturi de var sau ipsos, tencuieli noi sau vechi pe baza de lianti, placi de gips-carton, conglomerate minerale absorbante de orice tip, zugraveli interioare vechi de natura organica sau minerala, uscate, compacte si absorbante.
 • Se poate folosi si pe: OSB, MDF, PAL, placaj, panel, panza, carton, azbociment, polistiren expandat.

Realizarea unei vopsiri profesionale, optime, este conditionata de pregatirea corecta, a suprafetei-suport. Astfel, inaintea aplicarii, se vor identifica zonele contaminate cu igrasie sau alti fungi sau mucegaiuri, sau cu risc de aparitie a acestora, pentru a fi tratate cu Sanitizant “Emex Forte”, pentru decontaminarea si prevenirea reaparitiei acestor fenomene. Pentru o corecta finisare a gleturilor, se va folosi Grund de Egalizare si Umplere Pori “Emex”.
Inainte de inceperea operatiunilor de vopsire, suporturile noi si reparatiile vor fi in mod obligatoriu amorsate cu Amorsa Acrilica “Emex”, sau cu Amorsa Antimucegai “Emex”, pentru compatibilizarea suportului cu vopseaua.

Pentru obtinerea de performante maxime va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica, in special pregatirea suprafetelor.

Caracteristici doar pentru baza
CaracteristicaU/MValoarea Caracteristicii
Aspect-omogen, tixotrop
Densitategr/cmc1,50 ± 0,05
Putere de acoperireNr. straturi1
pH-7 - 9
Consum specificg/mp/strat110 - 150
Pelicula
AspectContinua, fara defecte
Timp mediu de uscareore2
Uscare in profunzimeore6
Rezistenta la umiditateoremin. 200
Rezistenta la UV30 orefara modificari cromatice
Cautari similare
Vopsea siliconica lavabila interior “Emex”
Vopsea lavabila exterior cu cuartz
Vopsea anti mucegai lavabila “Emex”
Lavabila premium zugraveli interioare
Vopsea lucioasa pentru zugraveli
Lavabila premium pentru corectie
Solicita Informatii