CONSUM VOPSEA LAVABILA SILICATICA DE EXTERIOR “EMEX”

Superlavabila silicatica exterior “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este teoretic si are in vedere consumuri obtinute in conditii experimentale. Gradul de pregatire al suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventualele pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Lavabila exterior silicat de potasiu

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Vopseaua Lavabila Silicatica de Exterior “Emex” este diferita de celelalte tipuri de vopsele lavabile prin faptul ca, spre deosebire de acestea, nu asigura doar o pelicula subtire pe suprafata pe care a fost aplicata, ci se insinueaza in profunzimea materialului de suport, cu care face corp comun. Astfel il consolideaza, realizand o duritate deosebita, ce se pastreaza pe intreaga durata de viata, fara riscul deteriorarii.
Se foloseste doar la acoperirea urmatoarelor tipuri de suprafete: beton, zidarie, tencuieli de ciment, tencuieli vechi compacte si rezistente, gleturi minerale cimentice, conglomerate minerale absorbante ce nu contin ipsos si calciu, zugraveli vechi de natura minerala, uscate, compacte si absorbante, alte suprafete inafara celor mentionate mai jos.


Vopseaua Lavabila Silicatica de Interior “Emex” nu se va aplica pe placi de gips-carton, tencuieli de ipsos sau var, straturi vechi de vopsea bogata in rasina, materiale sintetice si rasini, vopsele acrilice, vopsele cu clei sau cazeina, vopsele alchidice, lacuri, vopsele de ulei, suprafete moi si elastice, etc.
Se inlatura orice vopsea veche si se efectueaza teste de compatibilitate, pentru fiecare tip de suport, in parte.


Pregatirea suportului pentru vopsire se va face inaintea oricarei alte operatiuni, si consta in slefuirea atenta a suprafetei, in scopul realizarii de puncte de ancora. Este interzisa folosirea de amorse sau grunduri acrilice de impregnare, datorita incompatibilitatii sua compatibilitatii doar partile cu vopselele silicatice folosite.

Zonele care prezinta urme de agenti microbieni (igrasie, mucegaiuri, etc.) sau doar riscul de aparitie a acestora, vor fi periate, bine curatate, aspirate si tratate cu Sanitizant “Emex Forte”. Pentru marirea compatibilitatii cu suprafata-suport se va aplica in mod obligatoriu Amorsa Silicatica de Perete “Emex”, inainte de inceperea vopsirii efective.

Vopseaua lavabila silicatica se foloseste si ca strat de fond pentru Tencuiala Decorativa Silicatica “Emex”.

Pentru obtinerea de performante maxime va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica, in special pregatirea suprafetelor.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Vopsea lavabila exterior cu cuartz
Vopsea acoperisuri din placi fibrociment
Superlavabila emulsionata de exterior
Vopsea anti mucegai lavabila “Emex”
Vopsea siliconica lavabila pentru exterior
Vopsea lavabila economica exterior
Solicita Informatii