CONSUM VOPSEA LAVABILA SILICATICA DE EXTERIOR “EMEX”

Superlavabila silicatica exterior “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Lavabila exterior silicat de potasiu

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Vopseaua Lavabila Silicatica de Exterior “Emex” este un produs de dispersie, emulsionat, pe baza de silicat de potasiu, si aditivi speciali, pentru finisarea suprafetelor exterioare ale cladirilor, cu grad de alb ridicat, aderenta superioara, duritate foarte mare, lavabilitate excelenta si rezistenta mare la factori de mediu.
Acest tip de vopsea lavabila are o duritate excelenta si nu permite murdariei sa afecteze suprafata, datorita “efectului de Lotus” ce va genera fenomenul de autocuratare. Desigur, urmele de murdarie se indeparteaza cu usurinta, prin spalare cu apa din abundenta.
Este prima recomandare pentru lucrarile de restaurare a cladirilor.
Este diferita de celelalte tipuri de vopsele lavabile prin faptul ca, spre deosebire de acestea, nu asigura doar o pelicula subtire pe suprafata pe care a fost aplicata, ci patrunde in profunzimea materialului de suport, cu care face corp comun. Astfel il consolideaza, realizand o duritate deosebita, ce se pastreaza pe intreaga durata de viata, fara riscul deteriorarii.
Atentie: Vopselele Lavabile Silicatice nu se vor aplica pe tencuieli de ipsos, straturi vechi de vopsea bogata in rasina, materiale sintetice si rasini, vopsele acrilice, vopsele cu clei sau cazeina, vopsele alchidice, lacuri, vopsele de ulei, suprafete moi si elastice, etc. Se inlatura orice urma de vopsea veche, se asperizeaza, si se efectueaza teste de compatibilitate, pentru fiecare tip de suport, in parte.
Datorita cerintelor stricte de conditionare a vopselei si pregatire a suprafetei, aplicarea va se face in mod obligatoriu de personal specializat, cu experienta, sau sub indrumare calificata.
Este interzisa folosirea de amorse sau grunduri acrilice de impregnare, altele decat cele silicatice, datorita incompatibilitatii acestora cu vopselele silicatice, sau compatibilitatii doar partiale.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Vopsea lavabila exterior cu cuartz
Vopsea acoperisuri din placi fibrociment
Superlavabila emulsionata de exterior
Vopsea anti mucegai lavabila “Emex”
Vopsea siliconica lavabila pentru exterior
Vopsea lavabila economica exterior
Solicita Informatii