CONSUM VOPSEA LAVABILA SILICATICA DE INTERIOR “EMEX”

Vopsea lavabila silicatica interior

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Lavabila interior silicat de potasiu

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Vopsea Lavabila Silicatica de Interior “Emex” - un produs profesional, de inalta calitate, pe baza de silicat de potasiu, regasit in literatura de specialitate si sub numele de “apa de sticla”, pigmenti, stabilizatori si aditivi speciali de hidrofobizare. Realizeaza o pelicula cu proprietati superioare, cu grad de alb ridicat, aderenta si rezistenta foarte mari, dar mai ales, cu duritate excelenta si capacitate de autocuratare datorata “efectului de Lotus”.
Spre deosebire de vopselele clasice (acrilice, vinilice), aceasta vopsea nu doar formeaza doar o pelicula pe suprafata aplicata, ci patrunde in suport, formand corp comun cu aceasta si consolidandu-l. Este un produs profesional, de aplicare strict specializata, utilizat pentru finisarea suprafetelor interioare.
Este recomandata, in special, pentru zone expuse la abur, grasimi sau vapori, in special bucatarii industriale sau alte spatii in care sunt eliberati aburi sau vapori grasi, dar si pentru restaurari.
Pregatirea suportului pentru vopsire se va face inaintea oricarei alte operatiuni, si consta in slefuirea suprafetei, pentru realizarea de puncte de ancora, si indepartarea urmelor de contaminati.
Este interzisa folosirea de amorse sau grunduri acrilice de impregnare, altele decat cele silicatice, datorita incompatibilitatii cu vopselele silicatice, sau compatibilitatii doar partiale cu acestea.
Zonele care prezinta urme de agenti microbieni (igrasie, mucegaiuri, etc.) sau doar riscul de aparitie a acestora, vor fi curatate si periate, aspirate si tratate cu Sanitizant “Emex Forte”. Pentru marirea compatibilitatii cu suportul se va aplica in mod obligatoriu Amorsa Silicatica de Perete “Emex”, inainte de inceperea vopsirii.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Vopsea lavabila exterior cu cuartz
Vopsea anti mucegai lavabila “Emex”
Lavabila premium zugraveli interioare
Vopsea lucioasa pentru zugraveli
Vopsea superlavabila interior “Emex”
Vopsea siliconica lavabila interior “Emex”
Solicita Informatii