CONSUM VOPSEA LAVABILA SILICATICA DE INTERIOR “EMEX”

Vopsea lavabila silicatica interior

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este teoretic si are in vedere consumuri obtinute in conditii experimentale. Gradul de pregatire al suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventualele pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Vopsea pe baza de silicat de potasiu

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Vopseaua Lavabila Silicatica de Interior “Emex” spre deosebire de vopselele lavabile clasice, nu formeaza doar o pelicula subtire pe suprafata aplicata, ci patrunde in profunzimea suportului, formand corp comun cu aceasta si consolidandu-l, asigurandu-i o duritatea speciala, fara risc de depreciere a peliculei, pe timp indelungat.
Se foloseste doar la acoperirea urmatoarelor tipuri de suprafete: beton, zidarie, tencuieli de ciment, tencuieli vechi compacte si rezistente, gleturi minerale cimentice, conglomerate minerale absorbante ce nu contin ipsos si calciu, zugraveli vechi de natura minerala, uscate, compacte si absorbante, alte suprafete inafara celor mentionate mai jos.


Vopseaua Lavabila Silicatica de Interior “Emex” nu se va aplica pe placi de gips-carton, tencuieli de ipsos sau var, straturi vechi de vopsea bogata in rasina, materiale sintetice si rasini, vopsele acrilice, vopsele cu clei sau cazeina, vopsele alchidice, lacuri, vopsele de ulei, suprafete moi si elastice, etc.
Se inlatura orice vopsea veche si se efectueaza teste de compatibilitate, pentru fiecare tip de suport, in parte.


Pregatirea suportului inaintea aplicarii amorsei silicatice, se va face doar prin slefuire. Nu se vor folosi grunduri slefuibile acrilice, care pot fi doar partial, sau deloc compatibile cu amorsa sau vopselele silicatice.

Zonele atacate de igrasie, sau cu risc de aparitie a igrasiei sau a altor agenti microbieni, vor fi periate, bine curatate, aspirate si impregnate cu Sanitizant “Emex Forte”. Inaintea de inceperea aplicarii vopselei lavabile silicatice, pentru realizarea unei bune aderente la suport, se va aplica in mod obligatoriu Amorsa Silicatica de Perete “Emex”.

Pentru obtinerea de performante maxime va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica, in special pregatirea suprafetelor.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Vopsea lavabila exterior cu cuartz
Vopsea anti mucegai lavabila “Emex”
Lavabila premium zugraveli interioare
Vopsea lucioasa pentru zugraveli
Vopsea superlavabila interior “Emex”
Vopsea siliconica lavabila interior “Emex”
Solicita Informatii