AMORSA DE PERETE ANTIMUCEGAI “EMEX”

Amorsa antimicrobiana - antimucegai “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close

Amorsa antimicrobiana pentru zugraveli

Categorii: Grunduri & Amorse: Apa
Pret: 49.13Ron/ Bidon 5 L
Pretul include TVA
Produsul este lichid, transparent. Nu este posibila si nici necesara colorarea.
-->
Vezi cos
5.00 /5

10

Amorsa de Perete Antimucegai “Emex” este un produs emulsionat in apa, pe baza de copolimeri acrilici si aditivi, destinat unei acoperiri primare a suporturilor interioare sau exterioare, din materiale, in general, de baza minerala, ce urmeaza a fi zugravite cu vopsele emulsionate lavabile acrilice, vinilice sau vinil-versatate.
Are o compatibilitate excelenta cu toate suporturile, indiferent de pH-ul acestora, dar si cu marea majoritate a vopselelor lavabile, cu exceptia celor silicatice. Este indicata cu precadere pentru suporturi minerale.
Are, de asemenea, o mare capacitate de penetrare, de profunzime, a suportului, fapt ce permite reducerea majora a consumului de vopsea lavabila, permitand astfel reducerea costurilor zugravelii, la o calitate superioara.

O caracteristica speciala a acestui produs este capacitatea mare de a lupta impotriva aparitiei diferitelor forme de mucegaiuri sau fungi, ce se manifesta indeosebi sub forma de igrasie; contine biocizi de ultima generatie, total inofensivi pentru alte organisme, fapt confirmat de agrementarile si avizarile detinute.

Culoarea produsului este alb-laptos, iar la uscare devine transparenta.

Caracteristici principale:

 • Aderenta foarte buna la suport;
 • Inhibitor pentru fungi si mucegaiuri;
 • Putere mare de umplere a porilor;
 • Aplicare usoara;
 • Timp de uscare redus;
 • Reduce capacitatea de absorbtie a suportului;
 • Determina reducerea consumului de vopsea;
 • Putere de penetrare a suportului;
 • Rezistenta buna la umiditate;
 • Rezistenta la medii alcaline;
 • Asigura impermeabilitate la apa;
 • Permite respiratia peretelui;
 • Caracter nepoluant.

Amorsa Acrilica Antimucegai “Emex” este utilizata pentru protejarea suprafetelor impotriva bacteriilor si agentilor microbieni, in procesul de pregatire pentru zugravire a acestora, cu vopsele lavabile compatibile: acrilice, vinilice, vinil-versatate, sau chiar siliconice. Structurile pot fi interioare sau exterioare, noi sau vechi.
Este folosita doar ca strat primar, atat pentru fixarea suportului si inchiderea porilor, cat si pentru asigurarea compatibilitatii intre acesta si vopseaua lavabila, cunoscut fiind faptul ca exista posibilitatea existentei unor diferente majore de pH, ce ar putea afecta performantele finale de pelicula. Gradul de expunere la contaminanti este neimportant, datorita rezistentei foarte mari a acestei amorse la majoritatea surselor de contaminare.
Se poate folosi de toate tipurile de suport, ce sunt destinate acoperirii cu vopsele lavabile, cum ar fi:

 • Suprafetele de baza minerala ca beton, ciment, zidarie, tencuieli var-ciment, tencuieli si gleturi de var sau ipsos, tencuieli noi sau vechi pe baza de lianti, placi de gips-carton, conglomerate minerale absorbante de orice tip, zugraveli vechi de natura organica sau minerala, uscate, compacte si absorbante.
 • Alte suprafete de interes: OSB, MDF, PAL, placaj, panel, panza, carton, azbociment, polistiren expandat.

Daca suprafata a fost deja afectata de mucegaiuri sau fungi, sau se doreste o mai mare protectie fata de acestea, se recomanda folosirea prealabila a Sanitizantului Forte “Emex”, conform instructiunilor.
Pentru zugraveli profesionale, de mare finete si perfectiune, dar si pentru optimizarea performantelor vopselelor lavabile, este indicata totodata aplicarea Grundului de Egalizare si Umplere Pori “Emex”.

Amorsa Antimucegai “Emex” pentru Zugraveli, asa cum a fost mentionat deja, poate fi utilizata in sistem cu marea majoritate a vopselelor lavabile, din care putem enumera, fara sa ne limitam, insa, la acestea:

Pentru obtinerea de performante maxime va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica, in special pregatirea suprafetelor.

CaracteristicaU/MValoarea Caracteristicii
Aspect-lichid alb-laptos
Densitategr/cmc1,00 ± 0,05
Nevolatile%9,50 ± 1
Putere de acoperireNr. straturi1
pH-8 - 9
Consum specificg/mp/strat50 - 100
Dilutiemax.1 ÷ 4
Pelicula
Aspect Continua, transparenta
Timp mediu de uscareore2
Uscare in profunzimeore3
Cautari similare
Dezinfectant cu biocid
Dezinfectant pentru suprafete
Solutie antimicrobiana antimucegai
Amorsa de perete pentru zugraveli
Amorsa economica de perete
Amorsa siliconica pentru zugraveli
Solicita Informatii