CONSUM PARDOSEALA POLIURETANICA AUTONIVELANTA “EMEX”

Pardoseala Poliuretanica Bicomponenta “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Pardoseala poliuretanica autonivelanta “Emex”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Pardoseala Poliuretanica Autonivelanta “Emex” este un sistem profesional, de noua generatie, caracterizat prin performante speciale de pelicula, mult superioare altor sisteme, insa, avand un grad ridicat de sensibilitate, va fi aplicat doar de personal specializat.
Aceasta pardoseala poliuretanica, ce poate fi realizata la diverse grade de duritate, se caracterizeaza printr-o aderenta exceptionala la suport, rezistenta deosebita in medii puternic agresive chimic, acide sau alcaline, la variatii mari de temperatura, rezistenta exceptionala la uzura si abraziune, stabilitate a culorii, etc.
Durata de viata este de minim 10 ani, in conditiile unei exploatari corecte, fara agresiuni majore, de orice natura, sau defecte progresive ale stratului suport, ca fisuri, infiltratii, macinare datorata betonului de slaba calitate, etc.
Rezultatele excelente o fac potrivita pentru aplicarea pe orice pardoseala ce necesita un aspect decorativ superior, dar si o protectie intensa la factori agresivi, cum ar fi uzura sau expunerea la medii agresive chimic.
Atentie: Avand in vedere caracteristicile produsului in stare lichida, cum ar fi pot-life-ul foarte scurt, de cca 20 minute, conditiile speciale de pregatire a suportului astfel incat sa nu existe contaminanti, iar umiditatea sa fie in limitele admise, aplicarea se va face de personal specializat, cu experienta in domeniul pardoselilor bicomponente.
Pardoseala Poliuretanica Autonivelanta “Emex” este un produs de tip “high solid”, cu autonivelare, utilizat atat in constructiile civile cat si in cele industriale, pentru realizarea de acoperiri pentru pardoseli din beton, cu aspect estetic remarcabil, dar si cu performante de protectie la factori de uzura mecanica, sau expunere in medii agresive chimic. Se poate aplica in orice spatiu de prezentare, de productie industriala, sau cu cerinte speciale de igiena.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Pardoseala elastica poliuretanica “Emex”
Sapa epoxidica “Emex Mineral”
Pardoseala autonivelanta epoxidica “Emex”
Pardoseala antiderapanta epoxy “Emex”
Mortar bicomponent epoxidic “Emex Fill”
Pardoseala epoxidica - covor de piatra
Solicita Informatii