CONSUM COVOR POLIURETANIC DE PIATRA “EMEX PEBBLE”

Covor de piatra poliuretanic “Emex Pebble”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Covor poliuretanic de cuartz

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Pardoseala Poliuretanica Decorativa “Emex Pebble” - intalnita sub denumirea de Covor Poliuretanic de Piatra, este un sistem modern de acoperire si protectie, avand la baza o rasina poliuretanica solvent-free si granule de marmura, cu rezistenta ridicata. Desi se poate aplica si la interior, este destinat cu prioritate suprafetelor exterioare, unde rasina epoxidica nu este recomandata, datorita rezistentei acesteia mult mai slabe la lumina, fapt ce duce, in timp, la ingalbenire superficiala, patare, cretare si alte modificari nedorite de aspect.
Sistemul este tricomponent, alcatuit din combinatii de granule divers colorate de cuartz, incluse intr-o masa de Lac Poliuretanic Solvent-Free amestecat omogen cu intaritorul aferent.
Utilizarea componentelor lichide in cantitatile specificate este obligatorie. Acest sistem poliuretanic nu poate realiza nici uscarea si nici duritatea optima decat prin combinarea celor doi constituenti. Acestia se livreaza predozat, in cantitatile optime necesare, si vor fi utilizati ca atare, in amestec cu granulele de marmura..
Produsul confera suporturilor calitati speciale printre care rezistenta deosebita la uzura, aderenta superioara la suport, rezistenta mare la intemperii sau medii puternic agresive chimic, variatii mari de temperatura, trafic intens, duritate remarcabila, etc., dar si o durata indelungata de viata.
Se remarca prin caracteristicile de rezistenta si duritate, aspectul final decorativ, rezistenta mare la intemperii coroborata cu capacitatea de impermeabilizare, dar si alte proprietati generale net superioare sistemelor conventionale de acoperire pentru beton.
Rezultatele excelente o fac potrivita pentru aplicarea pe orice pardoseala ce necesita un aspect decorativ superior, dar si o protectie intensa la factori agresivi, cum ar fi uzura sau expunerea la medii agresive chimic.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Sapa epoxidica “Emex Mineral”
Pardoseala elastica poliuretanica “Emex”
Mortar bicomponent epoxidic “Emex Fill”
Masa epoxidica pentru reparatii
Pardoseala autonivelanta epoxidica “Emex”
Membrana Hidroizolanta Piscine
Solicita Informatii