CONSUM AMORSA POLIURETANICA PARDOSELI “EMEX HS100”

Amorsa poliuretanica solvent-free “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Amorsa poliuretanica nesolventata “Emex”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Amorsa Poliuretanica Solvent-Free “Emex HS100” pentru pardoseli poliuretanice, este destinata utilizarii ca strat primar, pentru realizarea unei bune sigilari a porilor betonului si asigurarea unei compatibilitati optime intre suportul cimentic si pardoseala poliuretanica finala. Desi este recomandata paentru pardoselile poliuretanice high-solid, poate fi utilizata cu succes si pentru vopsirea cu vopsele poliuretanice de pardoseala.
Sistemul este unul profesional, si se va aplica numai de personal specializat si cu experienta in utilizarea rasinilor bicomponente.
Sistemul de amorsare poliuretanica prezentat mai sus, realizeaza o compatibilitate perfecta intre pardoseala din beton si stratul de rasina poliuretanica turnata (sau vopsea poliuretanica de pardoseala), intrunind, in acelasi, timp caracteristici superioare de performanta, care se manifesta prin rezistenta mare la factori chimici, corozivi sau de mediu, la variatii de temperatura, dar si durabilitate, duritate, stabilitate, etc.
Cu toate ca necesita o aplicare profesionala si pretentioasa, folosirea acestui grund de amorsare este justificata datorita performantelor avansate, realizate in pregatirea eficienta a suporturilor cimentice, pentru care asigura o protectie superioara la agenti chimici, socuri mecanice sau termice, variatii de temperatura, etc., consolidand in acelasi timp caracteristicile de performanta ale pardoselii poliuretanice, cum ar fi rezistenta si stabilitatea in timp.
Aplicarea ulterioara a sistemului de pardoseala poliuretanica se va executa intre 12 si 20 de are de la amorsare, prin intinderea cu tragatoare cu dinti, reglate pentru grosimea dorita, urmata de dezaerare. In mod similar, Vopseaua Poliuretanica de Pardoseala se va aplica in acelasi interval de timp, prin modalitatile cunoscute.
Produsul nu se va dilua.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Amorsa epoxidica bicomponenta “Emex”
Pardoseala autonivelanta epoxidica “Emex”
Pardoseala poliuretanica autonivelanta “Emex”
Pardoseala poliuretanica antialunecare “Emex”
Pardoseala epoxidica - covor de piatra
Pardoseala antiderapanta epoxy “Emex”
Solicita Informatii