CONSUM PARDOSEALA EPOXIDICA DECORATIVA “EMEX QUARTZ”

Pardoseala epoxidica decorativa STB cu cuartz

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Pardoseala decorativa - rasina epoxidica

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Pardoseala Epoxidica Decorativa “Emex Quartz” este un sistem de performanta avansata, de duritate maxim posibila, mult superior altor sisteme conventionale de pardoseala. Intalnit si sub denumirea de “covor epoxidic de cuart STB”, este de fapt o pardoseala epoxidica, nuantata in culori standard sau diverse combinatii, obtinute din distributia cuartz-ului colorat.
Sistemul, utilizat prioritar in zona de pardoseli industriale interioare, pentru duritatea excelenta, dar si in zona de pardoseli decorative, pentru aspectul sau superior, este realizat prin inglobarea de granule de cuart colorat in masa pardoselii si elicopterizarea pana la obtinerea unei suprafete dure, compacte si uniforme.
Acest “covor epoxidic de cuartz” inlocuieste cu succes mozaicul sau gresia, prezentand avantajul unui aspect decorativ de mai mare efect, dar si de o duritate si stabilitate superioare, cu o rezistenta extinsa la utilizare. Are caracteristici de baza remarcabile, ca buna rezistenta la factori chimic agresivi, rezistenta la socuri mecanice sau variatii termice, rezistenta la uzura, trafic, si exploatare intense, duritate exceptionala, etc.
Se remarca si prin durata de viata min. 10 ani, in conditiile unei exploatari fara agresiuni majore, de orice natura, sau defecte progresive ale suportului, ca fisuri, infiltratii, macinare datorata betonului de slaba calitate, etc.
Instructiuni suplimentare, dar si un film din timpul unei lucrari efectuate de una din echipele noastre, ce se poate regasi si pe Youtube, aici..!, se pot afla in pagina despre Aplicarea covorului epoxidic de cuartz STB.
Atentie: Datorita viabilitatii limitate in timp a amestecului si complexitatii operatiilor, aplicarea se face in mod obligatoriu de personal specializat, cu experienta in aplicarea de produse bicomponente, sau sub indrumare calificata.
Culoarea pardoselii epoxidice realizate, va fi determinata de culorile particulelor de cuartz alese.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Pardoseala autonivelanta epoxidica “Emex”
Sapa epoxidica “Emex Mineral”
Pardoseala poliuretanica cu autonivelare “Emex”
Masa epoxidica pentru reparatii
Membrana hidroizolanta bicomponenta
Pardoseala elastica poliuretanica “Emex”
Solicita Informatii