CONSUM COVOR DECORATIV EPOXIDIC “EMEX QUARTZ”

Pardoseala-epoxidica-Covor de piatra

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Pardoseala epoxidica - covor de piatra

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Covorul Epoxidic Decorativ cu Cuartz "Emex Quartz" este un sistem tricomponent profesional, cu o duritate remarcabila si aspect mozaicat, de performanta avansata, mult superior sistemelor conventionale de pardoseala, mai ales in ceea ce priveste duritatea si durata de viata.
Este alcatuit din rasina epoxidica solvent-free, intaritor si granule de cuartz in diverse combinatii de culoare. Aplicarea se va face de personal specializat in utilizarea rasinilor bicomponente si, preferabil, cu utilaje dedicate.
Este destinat realizarii de pardoseli de inalta calitate, cu rezistente speciale si de durata, dar si cu un aspect decorativ de exceptie, conferit de granulele colorate de cuartz, distribuite in masa produsului si elicopterizate, pana la obtinerea unei suprafete stabile, dure si perfect lise. Lisarea se poate efectua si manual, respectand cantitatile mentionate in Fisa Tehnica, caz in care se poate realiza si ca sistem antiderapant.
Acest “covor epoxidic de cuartz” inlocuieste cu succes mozaicul sau gresia, prezentand avantajul unui aspect decorativ de mai mare efect, dar si de o duritate si stabilitate superioare, cu o rezistenta extinsa la utilizare. Are caracteristici de baza remarcabile, ca buna rezistenta la factori chimic agresivi, rezistenta la socuri mecanice sau variatii termice, rezistenta la uzura, trafic si exploatare intense, duritate exceptionala, etc.
Se remarca si prin durata de viata min. 10 ani, in conditiile unei exploatari fara agresiuni majore, de orice natura, sau defecte progresive ale suportului, ca fisuri, infiltratii, macinare datorata betonului de slaba calitate, etc.
Culoarea pardoselii epoxidice realizate, va fi determinata de culorile particulelor de cuartz alese.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Pardoseala autonivelanta epoxidica “Emex”
Sapa epoxidica “Emex Mineral”
Pardoseala poliuretanica autonivelanta “Emex”
Masa epoxidica pentru reparatii
Membrana hidroizolanta bicomponenta
Pardoseala elastica poliuretanica “Emex”
Solicita Informatii