CONSUM SAPA EPOXIDICA CIMENTICA “EMEX MINERAL”

Sapa epoxi-cimentica “Emex Mineral”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este teoretic si are in vedere consumuri obtinute in conditii experimentale. Gradul de pregatire al suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventualele pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Sapa epoxidica “Emex Mineral”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Sapa Epoxidica Cimentica “Emex Mineral” - un produs industrial destinat utilizarii profesionale, pentru repararea, egalizarea si asigurarea planeitatii suporturilor deteriorate, cu defecte de turnare sau imbatranite. Asigura pregatirea primara a pardoselilor din beton in vederea aplicarii de pardoseli sintetice. Acest sistem este cea mai buna varianta de restaurare a suprafetei, in ceea ce priveste atat duritatea si rezistenta, cat si pretul, foarte accesibil comparativ cu alte metode conventionale, cum ar fi frezarea suportului, sau turnarea de straturi suplimentare de sapa cimentica.
Acest tip de sapa epoxidica de egalizare va asigura un strat intermediar, ce indeplineste toate caracteristicile optime si necesare pentru aplicarea unei pardoseli sintetice ca strat final. Indiferent de tipul stratului final, epoxidic, poluretanic, poliesteric sau MMA, gradul de compatibilitate este maxim. Sapa epoxidica este folosita cu rezultate excelente pe toate pardoselile din beton avariate sau ce necesita o pregatire preliminara pentru planeitate, dar poate fi folosita si pentru cai de acces in panta, supuse unei exploatari foarte intense.

Pregatirea suportului este de maxima importanta pentru realizarea caracteristicilor de aderenta si rezistenta, totodata fiind si determinanta pentru durabilitatea in timp. Putem enumera urmatoarele operatiuni obligatorii:

Aplicarea produsului se face prin intindere cu drisca, mahla sau instrumente similare, si nu necesita dezaerare. Suprafata rezultata prezinta o oarecare rugozitate, fapt ce determina necesitatea unor operatiuni suplimentare de slefuire, in cazul pardoselilor epoxidice, poliuretanice sau din metil-metacrilat, ori aplicarea de chituri poliuretanice sau epoxidice, in cazul vopsirii cu produse bicomponente. Reglarea vascozitatii bazei epoxidice, doar in cazuri speciale, se poate face numai cu solventi specializati “Emex”, in conditii controlate, la recomandarea producatorului.

Sapa Epoxidica de Egalizare “Emex Mineral” se foloseste in domeniul constructiilor civile si industriale, pe majoritatea suprafetelor din beton, ciment, piatra sau, in general, materiale minerale compozite, chiar in zone supuse la vibratii, socuri mecanice sau termice, trafic intens, in special pentru remedierea unor suporturi puternic deteriorate, si, mai ales, acolo unde refacerea suprafetei este foarte dificila si solicita conditii speciale de rezistenta.

Pentru obtinerea de performante maxime cititi cu atentie si respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica, in special pregatirea suprafetelor.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Pardoseala autonivelanta epoxidica “Emex”
Pardoseala antiderapanta epoxy “Emex”
Pardoseala poliuretanica cu autonivelare “Emex”
Pardoseala poliuretanica antialunecare “Emex”
Pardoseala decorativa - rasina epoxidica
Mortar bicomponent epoxidic “Emex Fill”
Solicita Informatii