CONSUM SAPA EPOXIDICA CIMENTICA “EMEX MINERAL”

Sapa epoxi-cimentica “Emex Mineral”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Sapa epoxidica “Emex Mineral”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Sapa de Egalizare Epoxy-Cimentica “Emex Mineral” reprezinta una dintre solutiile ideale pentru remedierea pardoselilor cu grad mare de degradare, la costuri scazute, cu rezultate excelente si cu maxim de performanta.
Asigura perfecta egalizare si planeitate a suprafetelor denivelate, concomitent cu umplerea fisurilor sau golurilor din suport, si este recomandata, in special, pentru pregatirea suprafetelor inainte de acoperirea cu pardoseli sau vopsitorii epoxidice, poliuretanice, poliesterice, sau chiar MMA, cu care prezinta compatibilitate totala.
Este un sistem profesional, fara emisii de COV sau mirosuri, dintr-o baza aminica emulsionata aditivata, o rasina epoxidica nesolventata, cu adaos de materiale dure ca ciment si cuart, ce asigura reduceri semnificative de cost.
Un aspect important, este ca permite aplicarea pe suporturi cu umiditate ridicata, de peste 45%.
Asigura rezistenta si stabilitate mare in medii agresive chimic, acide sau alcaline, durabilitate, rezistenta la socuri mecanice sau termice, la temperaturi extreme, pozitive sau negative, sau variatii mari de temperatura.
Asigura pregatirea primara a pardoselilor din beton in vederea aplicarii de pardoseli sintetice. Acest sistem este cea mai buna varianta de restaurare a suprafetei, in ceea ce priveste atat duritatea si rezistenta, cat si pretul, foarte accesibil comparativ cu alte metode conventionale, cum ar fi frezarea suportului.
Indiferent de tipul stratului final, epoxidic, poluretanic, poliesteric sau MMA, gradul de compatibilitate este maxim. Sapa epoxidica autonivelanta de egalizare este folosita cu rezultate excelente pe toate pardoselile din beton avariate sau ce necesita o pregatire preliminara pentru planeitate, dar poate fi folosita si pentru cai de acces in panta, supuse unei exploatari foarte intense.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Pardoseala autonivelanta epoxidica “Emex”
Pardoseala antiderapanta epoxy “Emex”
Pardoseala poliuretanica autonivelanta “Emex”
Pardoseala poliuretanica antialunecare “Emex”
Pardoseala epoxidica - covor de piatra
Mortar bicomponent epoxidic “Emex Fill”
Solicita Informatii