PARDOSEALA POLIURETANICA ANTIDERAPANTA “EMEX”

Pardoseala antiderapanta poliuretanica “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close

Pardoseala poliuretanica antialunecare “Emex”

Categorii: Pardoseli Turnate
Pret: 1,915.32Ron/ Bidon 20 Kg
+ Bid. 7.60 Kg Intaritor - Pachet
Pretul include TVA
Preturi pentru culorile standard, din lista. Culori RAL se produc doar pe comanda, in max. 3 zile de la lansarea comenzii ferme. Pretul acestora va diferi, in functie de nuanta.
▸ Materialul antiderapant este separat.
-->
Vezi cos
5.00 /5

11

Pardoseala Poliuretanica Antiderapanta “Emex” este fabricata ca produs profesional, complementar Pardoselii Poliuretanice Autonivelante “Emex“ pe baza de rasini poliuretanice, pigmenti, aditivi speciali si adaos de cuart micronizat, cu proprietati antialunecare, avand ca destinatie principala prevenirea riscului de alunecare accidentala, in conditiile asigurarii unui aspect decorativ superior.
Prezentat ca sistem, acest tip de pardoseala profesionala, se aplica numai de personal specializat si cu experienta in utilizarea rasinilor bicomponente, si se executa prin aplicarea de cuart micronizat, de diverse marimi la cerere, deasupra stratului proaspat de suport poliuretanic bicomponent, alcatuit din:

 • Baza poliuretanica, pe baza de polioli acrilici solvent-free, cu adaos de aditivi specifici, si
 • Intaritorul, ce asigura polimerizarea produsului, care este un poliizocianat alifatic. Acesta este prezentat separat, in ambalaje predozate. Detaliile referitoare la pret si aspecte tehnice se pot gasi in pagina dedicata.
 • Adaos, separat, din material solid granulat antiderapant.

Nota: Utilizarea intaritorului este imperativ necesara, atat pentru asigurarea reticularii, cat si pentru atingerea parametrilor optimi de pelicula. Utilizarea necorespunzatoare, inlocuirea intaritolului recomandat sau neutilizarea acestuia, pot duce la compromiterea completa a produsului.


Pardoseala poliuretanica antiderapanta se caracterizeaza si prin alte proprietati, cum ar fi: aderenta la suport, durabilitate, stabilitate si rezistenta la actiunea agentilor chimici, rezistenta la uzura sau variatii de temperatura.
Are o durata indelungata de viata, la o intrebuintare si intretinere corecte, fiind chiar de peste 10 ani.

Aceast tip de pardoseala poate fi nuantat in majoritatea culorilor RAL standard.

Caracteristici principale:

 • Produs agrementat sanitar;
 • Aderenta ridicata la suport;
 • Elimina riscul alunecarii accidentale;
 • Duritate superioara;
 • Durabilitate mare;
 • Rezistenta la agenti corozivi;
 • Rezistenta mare la hidrocarburi;
 • Numar mare de culori;
 • Rezistenta mare la uzura;
 • Durabilitate indelungata;
 • Rezistenta in medii acide sau alcaline.

Pardoseala Antiderapanta Poliuretanica “Emex” este un sistem de generatie noua, bicomponent, destinat exclusiv utilizarii profesionale, aplicarea facandu-se doar de personal specializat, atat in scopul obtinerii unui aspect decorativ superior, cat si a prevenirii eficiente a alunecarii accidentale, datorita proprietatilor avansate antialunecare.
Pardoseala poliuretanica antiderapanta se remarca, de asemenea, si prin rezistenta excelenta la diversi factori corozivi, sau expunere la substante chimice, uzura sau frecare, dar si prin durata extinsa de exploatare.
Folosirea acestui produs este indicata pentru toate suprafetele care, pe langa aspectul estetic, necesita si o buna protectie impotriva alunecarii accidentale, cum ar fi cazul scarilor, al rampelor auto, sau al puntilor navelor de apa dulce sau sarata, dar si rezistenta la uzura mecanica sau expunere la hidrocarburi, compusi chimici, etc.

Pardoseala poliuretanica antiderapanta “Emex”, fiind un produs conex al Pardoselii Poliuretanice Autonivelante “Emex“, dispune de agrementare sanitara si este indicata pentru utilizarea in spatii care necesita conditii speciale de igiena cum ar fi cele din industria alimentara sau medicala, servicii medicale sau de desfacere a alimentelor, etc., potrivit cerintelor normelor europene.

Pregatirea corecta a suportului este o procedura determinanta pentru realizarea performantelor optime la aplicare. Aceasta consta intr-o serie de operatiuni, executate asupra suprafetei de beton, in scopul maximizarii proprietatilor de aderenta si compatibilitate, la aplicarea pardoselii poliuretanice.
Putem enumera un minim de actiuni necesare, dupa cum urmeaza:

Aplicarea propriu-zisa consta in intinderea pardoselii poliuretanice cu tragatoare specializate, cu dinti, urmata de dezaerare, timp in care se face si imprastierea de material antiderapant peste baza poliuretanica proaspata.
Produsul nu se va dilua.

Desi produsul este creat prioritar pentru prevenirea alunecarii accidentale, folosirea acestuia nu se limiteaza doar la aceasta utilizare. Poate fi folosit pe orice sapa sau pardoseala din beton, atat in constructii civile, cat si industriale, dar si in zone cu cerinte superioare de igiena, pentru imbunatatirea aspectului si rezistentei.

Pentru obtinerea de performante maxime va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica, in special pregatirea suprafetelor.

CaracteristicaU/MValoarea Caracteristicii
Aspect-omogen
Densitate%1,40 - 1,50
Nevolatile%min. 99
Raport de amestecaregr.1.000 ÷ 250
Pot-life la 23°Cmin.max. 30
Consum specificKg/mp/strat1,5 - 1,8
Pelicula
AspectContinua, rugoasa
Timp mediu de uscareore16
Uscare in profunzimeore24
Realizare parametrizile4
Rezistenta la apa500 orebuna, fara modificari
Rezistenta la ulei48 orebuna, fara modificari
Cautari similare
Pardoseala autonivelanta epoxidica “Emex”
Pardoseala poliuretanica autonivelanta “Emex”
Pardoseala elastica poliuretanica “Emex”
Mortar bicomponent epoxidic “Emex Fill”
Pardoseala epoxidica - covor de piatra
Sapa epoxidica “Emex Mineral”
Solicita Informatii